Ga direct naar zoeken Ga direct naar inhoud

Buitenrijden

Goed nieuws, want gisteren is het Paardrijnetwerk Twente geopend. Dat betekent dat je in Twente nu nóg mooier kunt rijden en mennen!

Het Paardrijnetwerk bestaat uit onder andere een knooppuntensysteem van ruim 400 km, diverse rustpunten, rondjes van 20 km en het sluit aan op accommodaties waar je kunt overnachten.

Update 29 oktober: digitale routeplanner en website worden in de aankomende maanden verder gevuld met informatie over de startplaatsen en paden. Het streven is om dit voor 15 maart 2014 afgerond te hebben. Kijk op www.paardrijdentwente.nl voor actuele informatie!

Het Paardrijnetwerk Twente is ontwikkeld door Regio Twente in samenwerking met de 14 Twentse gemeenten en de ruiter- en menverenigingen in Twente. Het netwerk is volledig bewegwijzerd en wordt professioneel onderhouden. Ook Harrie Droste, regioconsulent van de KNHS, heeft een steentje bijgedragen aan dit mooie initiatief.

De opening werd verricht door Hans van Agteren, portefeuillehouder recreatie en toerisme Regio Twente, Theo Rietkerk, gedeputeerde Provincie Overijssel, Liesbeth Bronkhorst, hoofd afdelling Recreatiesport van de KNHS, Erna Bronsvoort, KNHS-bestuurslid en burgemeester Cornelis Visser van Twenterand.

Meer informatie:
Webste paardrijdentwente
Website regio Twente
Verslag RTV Oost

 

 

reacties

Direct naar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?

Menu
Winkelmandje (0)
Sluiten