­ Agenda - KNHS

Agenda

Het hele jaar door organiseren we op het KNHS-centrum in Ermelo trainingen, events, clinics cursussen om jou te helpen nóg beter te worden en nóg meer kennis op te doen. Ook zie je hier wanneer de NK's, EK's, WK's en bijzondere topsportseries en -competities zijn, zodat je jouw favoriete Ruiters in Oranje kunt aanmoedigen. Tot slot vind je hier ook de kalender met Enjoy the Ride ritten. In Ermelo worden ook evenementen van anderen georganiseerd. Op www.nationaalhippischcentrum.nl staat een volledige kalender.

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHS gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHS vraagt alle wedstrijdorganisaties alle wedstrijden af te gelasten tot 1 juni. Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. 

De KNHS annuleert ook alle KNHS-evenementen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo tot 1 juni. De KNHS wil bijdragen aan het indammen van het coronavirus en verdere verspreiding van het virus voorkomen.