­ KNHS College Tour - KNHS

KNHS College Tour

Als je paardrijdt, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter leren rijden, maar je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld met een 'KNHS College Tour' (Voorheen 'Hippische Leergang').  Een KNHS College Tour is een cursus van één of meerdere dagen waarin je meer leert over een specifiek onderwerp. Voor sommige KNHS College Tours kan je als instructeur of official zelfs licentiepunten verdienen. Inschrijven voor de KNHS College Tour verloopt via Mijn KNHS. Let op dat je je op tijd aanmeldt want vol=vol. Vanwege de coronamaatregelen en het waarboren van 1,5 meter afstand, zijn er minder plaatsen beschikbaar dan voorheen. 

Meld je aan voor het Facebook Event van de KNHS College Tour om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws hierover. De komende periode zijn de volgende KNHS College Tours gepland: 

Op 7 oktober 2020 komt Olympisch springruiter en trainer Albert Voorn naar Ermelo voor een KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’. Deze avond laat Voorn zien hoe je op de makkelijkste manier goed paard kunt rijden. Vanwege de extra Coronamaatregelen die gelden vanaf 29 september, is het helaas niet mogelijk om deelnemers aan de KNHS College Tours naar Ermelo te laten komen. We geven je graag de mogelijkheid om deze College Tour thuis via een livestream op live-sport.tv te volgen. Tijdens de livestream is het mogelijk om via WhatsApp vragen aan Albert te stellen.

Albert: “Iedereen rijdt en doet dingen op verschillende manieren, er bestaan veel verschillen dat kan je alleen al zien aan hoe ruiters en amazones anders in het zadel zitten. Veel heb ik geleerd van anderen maar zeker zoveel heb ik per toeval ontdekt, ontdekt door altijd te blijven zoeken of dat het nog makkelijker kan.” Voorn verschijnt deze avond zelf te paard en begeleidt een drietal springruiters in de baan. Uiteraard is er deze avond ook veel ruimte voor het stellen van vragen door het publiek.

Ben je verhinderd op 7 oktober? Geen probleem, de livestream is drie dagen beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante College Tour thuis vanuit je luie stoel. 

Datum: 7 oktober 2020
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Prijs leden: € 20,-
Prijs niet-leden: € 30,-
(Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer informatie)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.

Aanmelden
Indien je je al had aangemeld om de College Tour van Albert Voorn 'live' bij te wonen in Ermelo, dan wordt je ticket automatisch omgezet in een ticket voor de livestream. Hierover zijn deelnemers reeds per e-mail geïnformeerd.
De KNHS College Tour ‘Zoektocht naar de eenvoud van de rijkunst’ met Albert Voorn wordt uitgezonden op Live-Sport.tv. Voer de volgende stappen uit om te kijken:

 1. Ga naar Mijn KNHS en meld je aan. 
  2. Je ontvangt een e-mail van Live-Sport.tv met de vraag om je account te bevestigen.
  3. Klik op de link en maak een wachtwoord aan
  4. Ga op 7 oktober naar www.live-sport.tv, klik op KNHS College Tour en kijk live!


Aanmelden via Mijn KNHS


Krijg je de bevestigingsmail binnen enkele dagen niet binnen? Neem dan contact op met Live-Sport.tv via onderstaande kanalen.

Email:             support@live-sport.tv
WhatsApp:     +31 6 40 73 63 76

 

 

De reeds geplande KNHS College Tour ‘Paardrijden met Ruitergevoel’ met Hester Bransen op 21 oktober is te volgen via een livestream op live-sport.tv. Vanwege de extra coronamaatregelen die gelden vanaf 29 september, is het helaas niet mogelijk om deelnemers aan de KNHS College Tours naar Ermelo te laten komen. Tijdens de livestream is het mogelijk om via WhatsApp vragen aan Hester te stellen.

Meer trainingseffect met minder hulpen, dát is waar het over gaat tijdens de KNHS College Tour ‘Paardrijden met ruitergevoel’ met Hester Bransen op 21 oktober. Hester Bransen is trainer en eigenaar van Ruitergevoel, ze werd onlangs verkozen tot beste hippisch instructeur en docent van het jaar tijdens het KNHS Instructeurscongres. Hester gaat graag met jou aan de slag zodat je straks met nog meer plezier op je paard stapt.

Ben je wel eens onzeker over de manier waarop je je paard traint? Doe ik het wel goed? Waarom reageert mijn paard op deze manier? Zou hij ergens last van hebben, of is hij gewoon brutaal?
Of:
Je weet dat het niet aan je paard ligt dat het rijden nog niet helemaal gaat zoals in de boekjes, maar hoe kan ik ons (mezelf en mijn paard) helpen om met minder hulpen gewoon fijn en met plezier rond te rijden?

Ben je wel eens bang om iets verkeerd te doen, of heb je het gevoel dat je je paard in de weg zit? Hoe kan ik mijn handen stil houden? En waarom lukt het me niet mijn benen stil te houden? Heb jij je deze vragen ook wel eens gesteld? Dan is deze avond echt een ‘no brainer’ om je aan te melden!

In deze training gaat het niet om wat ik, Hester Bransen, kan met mijn paard, maar wat jij kan met jouw paard.

Ben je verhinderd op 21 oktober? Geen probleem, de livestream is drie dagen beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante College Tour thuis vanuit je luie stoel.

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo (Amaliahal) Tijd: 19:00 - 22:00 uur
De prijs voor leden is €20,-
De prijs voor niet-leden is €30,- (Voor €25,75 ben je een heel jaar lid van de KNHS en kun je profiteren van heel veel voordeel. Klik hier voor meer info)
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie.


Klik hier om je in te schrijvenAanmelden
Indien je je al had aangemeld om de College Tour van Hester Bransen 'live' bij te wonen in Ermelo, dan wordt je ticket automatisch omgezet in een ticket voor de livestream. Hierover zijn deelnemers reeds per e-mail geïnformeerd.
De KNHS College Tour ‘Paardrijden met ruitergevoel’ met Hester Bransen wordt uitgezonden op Live-Sport.tv. Voer de volgende stappen uit om te kijken:

 1. Ga naar Mijn KNHS en meld je aan. 
  2. Je ontvangt een e-mail van Live-Sport.tv met de vraag om je account te bevestigen.
  3. Klik op de link en maak een wachtwoord aan
  4. Ga op 7 oktober naar www.live-sport.tv, klik op KNHS College Tour en kijk live!

Krijg je de bevestigingsmail binnen enkele dagen niet binnen? Neem dan contact op met Live-Sport.tv via onderstaande kanalen.

Email:             support@live-sport.tv
WhatsApp:     +31 6 40 73 63 76

 

 .

 

Ander Nieuws

 • Eventingruiters TeamNL winnen FEI Nations Cup 2020
  Eventingruiters TeamNL winnen FEI Nations Cup 2020
 • WK mennen Pau 2020: Oranje team tweede na marathon
  WK mennen Pau 2020: Oranje team tweede na marathon
 • WK mennen Pau 2020: Nederlands team op kop na dressuur
  WK mennen Pau 2020: Nederlands team op kop na dressuur