De mooiste ruiterpaden van Nederland

Samen met HV Polo willen we jou inspireren met de mooiste ruiterpaden en routes, de beste tips, de absolute ‘must haves’, de leukste events op het gebied van buitenrijden en spectaculaire ruitervakanties. Kortom: de plek om te zijn als je van paardrijden in de natuur houdt. En daarom brengt het team van HV Polo de mooiste routes voor jou in beeld. Ken jij een route die niet mag ontbreken? Laat het ons dan weten!

De Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een gebied met veel verscheidenheid: bos, maïsvelden en open velden. Dit alles maakt het een genot om hier te rijden. Bekijk dus snel de video.

De Hollandse Duinen

De Hollandse Duinen liggen tussen Scheveningen en Noordwijk en biedt ruiters de mogelijkheid om een prachtige route te rijden. Van het bos, naar de duinen en vervolgens het strand!

De Soesterduinen

Vandaag zijn we in de prachtige Soesterduinen. In De Soesterduinen is een ruiterpad van maar liefst 18 km en een menroute van 37 km. Geniet mee van de schitterende duinen!

De Holterberg

Het Amsterdamse bos

In deze video zijn we in het prachtige Amsterdamse Bos. Het Amsterdamse Bos heeft een ruiterpad van maar liefst 21,5 km. Ook biedt het bos speelweiden, polders, vijvers en nog veel meer!

Schoorl

Vandaag zijn we in het prachtige Schoorl. De duinen in Schoorl zijn de hoogste (54km) en de breedste (5km) van Nederland. Ook is er een ruiterpad van maar liefst 30km. Geniet van het sprookjesachtige bos en het heerlijke strand!

Groengebied Amstelland

Vandaag zijn we in het mooie Groengebied Amstelland. Het gebied bestaat uit maar liefst 127 hectare. Mensen komen er om te fietsen, varen, paard te rijden en voor nog veel meer. Er is genoeg moois om te ontdekken!

De Loonse en Drunense Duinen

Vandaag zijn we in de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Het gebied was vroeger in gebruik als militair oefenterrein, tegenwoordig kan je er de mooiste tochten maken. Ook geeft Sanne handige tips hoe je het beste je paard buiten kunt trainen.

 

Categorie: routes, ruiterroutes, ruiterpaden, buitenrijden, HV Polo

Ander nieuws

  • Doe je mee? Ride&Run 28 oktober in Deurne
    Doe je mee? Ride&Run 28 oktober in Deurne
  • KNHS en HV Polo worden partners in buitenrijden
    KNHS en HV Polo worden partners in buitenrijden
  • Welke Enjoy the Ride ritten zijn er in mei 2017?
    Welke Enjoy the Ride ritten zijn er in mei 2017?
Wij maken gebruik van cookies Ok