Archemerberg

Een heuvelachtig landschap waarbij de route afwisselend over bos en heide voert. De ruiterpaden zijn vrij smal en slingeren om de Archemerberg heen. Een deel van de route zal over de Archemerberg voeren, waarbij mooi uitzicht over de omgeving gegarandeerd is. Onderweg treft u een paddock aan met een waterpomp en een picknicktafel

Informatiefolder en kosten

Een folder van de omgeving en de routes is te verkrijgen via het VVV en via Landschap Overijssel. De folder is ook digitaal beschikbaar via www.delemelerberg.nl onder de kop 'Recreatie'. Verder heeft Stichting Hippisch Toerisme ook een routekaart van dit gebied: "Met paard te gast in Salland" waar tevens een lange ruiter/menroute op staat. Deze kaart is te bestellen via de website www.hippisch-toerisme.nl Folderinformatie Op de kaart van Overijssel is de route duidelijk weergegeven. Ook de route Lemelerberg staat op de kaart. Kosten €3,00 Voor de folder. €2,25 voor het losse kaartje van Stichting Hippisch Toerisme. €22,50 voor de routegids "Met paard te gast in Salland".

Beheerder:

Landschap Overijssel

Nuttige links

www.delemelerberg.nl

www.landschapoverijssel.nl

Route

Download gpx-route (Rechtermuisknop > Opslaan als)

Bereikbaarheid

Parkeren kan bij parkeerterrein Damsholte. Er is ruimte voor meerdere combinaties. Onderweg is een paddock met waterpomp en picknicktafel.