Zeebodem menroute

Deze route is onderdeel van de zeebodemtrail en speciaal uitgezet en beschreven voor menners die onbekend zijn in het gebied.

De zeebodemtrail is een netwerk van ruiter- en menroutes in het Horsterwold en het aangrenzende Hulkensteinse bos. Beide natuurgebieden zijn nog niet door de massa ontdekt en worden vanwege de rust, de bijzondere planten en dieren en de afwisselende omgeving een 'pareltje' genoemd door de mensen die het wel kennen.

De menroute is goed aangegeven en voert u langs de mooiste plaatsen en bezienswaardigheden van het Horsterwold. Langs de route liggen ook enkele menhindernissen.

Van deze menroute is, samen met de zeebodem ruiterroute, een folder uitgebracht waarin de route en de bezienswaardigheden langs de route worden beschreven. Deze folder is voor één euro te verkrijgen bij de VVV Zeewolde. De folder is ook gratis te downloaden op www.zeewolde.nl

Voor meer informatie en de overige routes van de zeebodemtrail: www.zeebodemtrail.nl

Route

Download gpx-route (Rechtermuisknop > Opslaan als)

Bereikbaarheid

De menroute begint bij Ruitersportcentrum Zeewolde. Voor een kleine vergoeding kan er gebruik gemaakt worden van hun (parkeer)faciliteiten. Grote groepen worden verzocht vooraf contact op te nemen.

Ruitersportcentrum Zeewolde

Dasselaarweg 18

3896 LT Zeewolde

Telefoon: 036-522 28 02