Zeebodem ruiterroute

Deze ruiterroute is onderdeel van de zeebodemtrail en speciaal uitgezet voor ruiters die onbekend zijn in het gebied. De route is duidelijk aangegeven en beschreven in de bijbehorende folder. De ruiterroute is niet toegankelijk voor menners.

De zeebodemtrail is een netwerk van ruiter- en menroutes in het Horsterwold en het aangrenzende Hulkensteinse bos. Beide natuurgebieden zijn nog niet door de massa ontdekt en worden vanwege de rust, de bijzondere planten en dieren en de afwisselende omgeving een 'pareltje' genoemd door de mensen die het wel kennen.

Van deze ruiterroute is, samen met de zeebodem menroute, een folder uitgebracht waarin de route en de bezienswaardigheden langs de route worden beschreven. Deze folder is voor één euro te verkrijgen bij de VVV Zeewolde. De folder is ook gratis te downloaden op http://www.zeewolde.nl/

Voor meer informatie en de overige routes van de zeebodemtrail: http://www.zeebodemtrail.nl/

Route

Download gpx-route (Rechtermuisknop > Opslaan als)

Bereikbaarheid

De ruiterroute begint bij Ruitersportcentrum Zeewolde. Voor een kleine vergoeding kan er gebruik gemaakt worden van hun (parkeer)faciliteiten. Grote groepen worden verzocht vooraf contact op te nemen.

Ruitersportcentrum Zeewolde

Dasselaarweg 18

3896 LT Zeewolde

Telefoon: 036-522 28 02