­ Accreditaties KNHS-evenementen - KNHS

Accreditaties KNHS-evenementen

Op het Nationaal Hippisch Centrum worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Kijk voor een overzicht op www.nationaalhippischcentrum.nl. Veel van deze activiteiten worden door de KNHS zelf georganiseerd, maar een groot aantal anderen door andere organisaties en bedrijven.

Accreditatie aanvragen voor KNHS-evenementen

Op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo vinden regelmatig (KNHS-)evenementen plaats. Wil je deze bijwonen en gebruik maken van de persfaciliteiten, meld je dan aan via mediavoorlichting@knhs.nl.

Foto’s en video’s maken op het Nationaal Hippisch Centrum

Als bezoeker van activiteiten en evenementen die door de KNHS op het Nationaal Hippisch Centrum worden georganiseerd is het toegestaan om foto’s en video’s te maken voor eigen gebruik. Wil je foto’s/video’s maken voor verspreiding, commerciële doeleinden en/of in opdracht van een tijdschrift, krant, website of ander medium? Neem dan vooraf contact op via mediavoorlichting@knhs.nl. Let op: wanneer andere organisaties of bedrijven dan de KNHS een evenement organiseren op het Nationaal Hippisch Centrum dan kunnen er andere voorwaarden gelden.

Ander Nieuws

  • Basisvaccinatie influenza wijzigt voor paarden/pony’s die vanaf 2022 geboren worden
    Basisvaccinatie influenza wijzigt voor paarden/pony’s die vanaf 2022 geboren worden
  • Corona update: geen amateursport tussen 17.00 en 5.00 uur
    Corona update: geen amateursport tussen 17.00 en 5.00 uur
  • Sport roept kabinet op avondlockdown voor sport aan te passen
    Sport roept kabinet op avondlockdown voor sport aan te passen