­ Nieuwe ritten, routes en locaties in de planning bij buitenrijden.nl - KNHS

Nieuwe ritten, routes en locaties in de planning bij buitenrijden.nl

Hoewel alle events tijdelijk zijn afgelast, zijn we volop aan het werk, ook voor buitenrijden.nl. We plannen bijvoorbeeld nieuwe data voor bepaalde evenementen, tekenen nieuwe routes in en oriënteren ons op nieuwe locaties PaardenWelkom.

Patrouillerit
Een nieuwe Patrouillerit is gepland op 13 september. Bij de Patrouillerit leg je met tweetallen een uitdagende route af met ludieke opdrachten onderweg. Zo moet het ene moment de was worden opgehangen, vervolgens moeten zo snel mogelijk stokjes overgegeven worden en een paar kilometer verder vind je iemand die van zijn fiets is gevallen en EHBO nodig heeft. Kortom, deze rit wil je niet missen. Houd de recreatiekalender en de Buitenrijden.nl facebook goed in de gaten voor nieuwe data van overige verplaatste evenementen.

Nieuwe routes
Verder zijn we momenteel heel druk met het intekenen van de ruiter en menroutes van Nederland. Dit is een grote klus want het is belangrijk dat het allemaal klopt en het intekenen moet voor een groot deel handmatig. Wist je dat er al 8.850 km aan ruiter-/menpaden in buitenrijden.nl staat? Nog eventjes geduld en als het straks weer mag kan je de nieuwste themaroutes gaan uitproberen en er een gezellige dag van maken.

Nieuwe locaties PaardenWelkom
Heb je straks zin in wat meer avontuur? Dan kan je ook met je paard langere tijd op pad. Overnacht met je paard bij een PaardenWelkom locatie, of stap halverwege je rit eventjes af bij een PaardenWelkom locatie en neem tijd voor een hapje en een drankje. Momenteel kunnen wij helaas niet langs bij potentiele PaardenWelkom bedrijven maar er komen mooie nieuwe locaties aan die wij al eerder hebben bezocht dit jaar. Ben je benieuwd geworden? Op onze buitenrijden.nl Instagram geven wij wel eens een sneakpeak van nieuwe locaties.

We kijken nu al uit naar alle mooie recreatieve events, vakantieadressen en natuurlijk prachtige ritten die weer gaan komen. We weten nog niet wanneer, maar als het eenmaal zo ver is gaan we er dubbel van genieten!

 

Ander Nieuws

  • Neurologische vorm van rhinopneumonie in Ede
    Neurologische vorm van rhinopneumonie in Ede
  • Springruiters maken zich op voor eerste Rolex Grand Prix van 2021
    Springruiters maken zich op voor eerste Rolex Grand Prix van 2021
  • Vanaf maandag kan je in de klassen Z1 t/m ZZ-Licht meedoen aan Online Dressuurproeven Beoordelen
    Vanaf maandag kan je in de klassen Z1 t/m ZZ-Licht meedoen aan Online Dressuurproeven Beoordelen