­ Online inschrijfgeld innen: nu regelen, straks profijt! - KNHS

Online inschrijfgeld innen: nu regelen, straks profijt!

Helaas kunnen er momenteel geen wedstrijden georganiseerd worden. Maar misschien heeft u nu de mogelijkheid om te kijken naar de toekomstige manier van het betalen van inschrijfgelden. Wij hebben namelijk nieuwe diensten voor wedstrijdorganisaties, zoals het online laten betalen van inschrijfgelden via Mijn KNHS.

In 2019 is er hard gewerkt aan nieuwe diensten voor de wedstrijdorganisaties, naast het online laten betalen van inschrijfgelden via Mijn KNHS, is er een nieuw KNHS Concoursprogramma en een aantal verbeteringen in Mijn KNHS. Wij willen hiermee de wedstrijdorganisaties meer gemak en veiligheid en minder werk geven, waardoor het organiseren van wedstrijden makkelijk, leuk en motiverend blijft.

Zo werkt het online laten betalen van inschrijfgeld
Deelnemers schrijven in via Mijn KNHS en betalen daarbij meteen hun inschrijfgeld, bijvoorbeeld via iDeal, Mastercard of Visa, hoe ze zelf willen.

Geen werk rondom inschrijfgelden meer
Het inschrijfgeld wordt doorgestort naar de wedstrijdorganisatie. U kiest zelf of dit dagelijks, wekelijks of maandelijks gebeurd. Uiteraard verstrekken we hiervan gedetailleerde informatie zodat u precies weet welke inschrijving wanneer uitbetaald is. Dit is puur informatief, want de KNHS zorgt ervoor dat deelnemers het inschrijfgeld terugkrijgen als ze op tijd afmelden, niet kunnen starten omdat er geen plek meer is of als een rubriek of wedstrijd geannuleerd wordt. Voor u is er dan ook geen omkijken meer naar het werk rondom de inschrijfgelden!

5.500 inschrijvingen zijn al online betaald
Inmiddels zijn er meer dan 5.500 inschrijvingen online betaald, waaronder ook de inschrijvingen voor de indoorkampioenschappen en de KNHS regio Friesland indoorkampioenschappen. Ook enkele grote wedstrijdorganisaties zoals SGW Alphen-Chaam en Indoor Tolbert maakten al gebruik van het online laten betalen van inschrijfgelden. Toen deze evenementen afgelast moesten worden, regelde de KNHS de terugbetalingen aan de deelnemers.

Aanmelden is gratis
Aanmelden is eenvoudig en gratis. Regel nu dat uw organisatie het inschrijfgeld online kan gaan innen en profiteer straks van de voordelen. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar wedstrijden@knhs.nl met daarin uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de naam van de vereniging(en) en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

 

Ander Nieuws

  • Neurologische vorm van rhinopneumonie in Ede
    Neurologische vorm van rhinopneumonie in Ede
  • Springruiters maken zich op voor eerste Rolex Grand Prix van 2021
    Springruiters maken zich op voor eerste Rolex Grand Prix van 2021
  • Vanaf maandag kan je in de klassen Z1 t/m ZZ-Licht meedoen aan Online Dressuurproeven Beoordelen
    Vanaf maandag kan je in de klassen Z1 t/m ZZ-Licht meedoen aan Online Dressuurproeven Beoordelen