­ Samen werken aan de Ruiteropleiding Bixie&Friends - KNHS

Samen werken aan de Ruiteropleiding Bixie&Friends

KNHS-collega’s werken samen met de FNRS en diverse sportaanbieders aan de Ruiteropleiding Bixie&Friends speciaal voor de jongste kinderen. Deze opleiding volgt inhoudelijk grotendeels het boek Ruiteropleiding Brons, terwijl de taal en de illustraties zijn toegespitst op onze jongere ruiters. Na de positieve ontvangst van het boekje Mijn eerste paardrijles met Bixie&Friends, hebben we ons vol enthousiasme op het vervolg gestort.

Een boek omvormen is een hele klus, ideaal voor de donkere winterdagen! Onze accountmanagers houden ondertussen via online bijeenkomsten contact met sportaanbieders over hun behoeften en wensen in de opleiding. Ook polsen ze bijvoorbeeld welke promotiematerialen ze graag voor de ruiteropleiding willen inzetten. Drie bedrijven rijden alle proeven na uit het Bixie&Friends-proevenboek, zodat alles in de leerlijn straks mooi op elkaar aansluit. Zo maken we de Ruiteropleiding Bixie&Friends voor en door ondernemers en verenigingen, die er in maart volop mee aan de slag kunnen.

Meer informatie en online informatiebijeenkomst
Momenteel draaien er al 30 maneges en verenigingen mee in de pilot Bixie&Friends en zijn er al ruim 400 ruiters gestart. Wilt u meer informatie,  bel dan met Patricia Bronkhorst 06 55155968 of meld u aan voor een online informatiebijeenkomst op 10 of 15 december (start 9.30 uur). Aanmelden kan via het e-mailadres accountmanagement@knhs.nl.

 

Ander Nieuws

  • Advies voor paarden vanuit Valencia, de Sunshine Tour of elders op weg naar Nederland
    Advies voor paarden vanuit Valencia, de Sunshine Tour of elders op weg naar Nederland
  • CAI3* Kronenberg verplaatst naar mei en voegt 2* toe
    CAI3* Kronenberg verplaatst naar mei en voegt 2* toe
  • KNHS en FNRS volgen advies Sectorraad Paarden naar aanleiding van uitbraak Rhinopneumonie in Valencia
    KNHS en FNRS volgen advies Sectorraad Paarden naar aanleiding van uitbraak Rhinopneumonie in Valencia