­ Sneak Peek #2 Buitenrij-app - KNHS

Sneak Peek #2 Buitenrij-app

Misschien heb je er al over gehoord. Binnenkort kun je gebruik maken van de gratis KNHS Buitenrij-app. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van een app waarmee jij je leukste buitenrijroutes kunt delen met andere ruiters of menners. De KNHS Buitenrij-app komt tot stand in samenwerking met HV Polo.

De app is al door een aantal mensen getest en hieruit zijn nog een aantal extra wensen naar voren gekomen. Omdat we natuurlijk graag een app lanceren waarmee je goed kunt navigeren in het bos of in het buitengebied, zijn we nu bezig met het doorvoeren van de extra wensen. Dit kost helaas wat extra tijd, waardoor je nog even geduld moet hebben voordat je gebruik kunt maken van de nieuwe buitenrij-app.

Community
Omdat iedereen die gebruik maakt van de app de mogelijkheid heeft om routes zichtbaar te maken, zijn er in het hele land routes beschikbaar. Hoe meer mensen de app gebruiken, hoe meer routes er komen. Je kunt eenvoudig zoeken op routes bij jou in de buurt, of via een plaats of postcode. Je ziet dan alle beschikbare routes in dat gebied. Natuurlijk gaan we er wel vanuit dat iedereen zich netjes aan het rijden op de ruiter- en menpaden houdt om problemen met de terrein-eigenaren te voorkomen.

De routes worden weergegeven op een kaart. Via GPS kan je zien waar je je in het gebied bevindt en hoe de route loopt. Soms is het handig om te zien over welk terrein een route loopt, langs de weg of juist door het bos. Je kunt zo ver op de kaart inzoomen als je wilt, zodat je goed het terrein of een afslag kunt zien. Doordat je kunt kiezen uit verschillende weergaves van de kaart, weet je altijd precies waar je je bevindt en hoe het terrein er uitziet. Onderweg kun je zo vaak van weergave switchen als je wilt.

Binnenkort meer over de app!
We werken er hard aan zodat jij binnenkort gebruik kunt maken van deze handige buitenrij-app. Tot die tijd houden we je regelmatig op de hoogte, zodat je al een beetje weet wat je kunt verwachten.

Hier lees je wat we eerder geplaatst hebben over de KNHS Buitenrij-app:
Coming soon
Sneak Peek #1

 

Ander Nieuws

  • Dinja van Liere op 1 en 2 bij K&U De Meern
    Dinja van Liere op 1 en 2 bij K&U De Meern
  • Neurologische vorm van rhinopneumonie in Ede
    Neurologische vorm van rhinopneumonie in Ede
  • Springruiters maken zich op voor eerste Rolex Grand Prix van 2021
    Springruiters maken zich op voor eerste Rolex Grand Prix van 2021