­ KNHS Instructeurscongres 2022 - KNHS

KNHS Instructeurscongres 2022

Op zondag 18 september 2022 vindt tijdens Horse Event, na een onderbreking van 2 coronajaren, de derde editie van het KNHS Instructeurscongres plaats. Een goede instructeur of docent is goud waard! Als instructeur leg je de basis voor goed paardrijden. Een belangrijke taak dus en daarom vinden we het belangrijk om onze instructeurs in het zonnetje te zetten.

Het programma is breed van opzet met diverse sprekers met verschillende educatieve achtergronden. Dit jaar zijn er ook weer verschillende parallel sessies tijdens het congres. Je kunt zelf kiezen welke parallel sessies je wilt volgen. 

Bij het laatste KNHS Instructeurscongres waren 350 instructeurs en docenten getuige van een veelzijdig programma dat vakkundig aan elkaar werd gepraat door Marion Schreuder. Topsprekers zoals gedragsbioloog Jan van Hooff en oud-schaatser Marianne Timmer deelden hun ervaringen. Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma met interessante onderwerpen waar je als instructeur gewoon bij moet zijn! 

Kaartverkoop 
Vanaf 1 juli start de kaartverkoop voor het KNHS instructeurscongres. Een entreekaart voor het  KNHS Instructeurscongres kost €80,-. KNHS-instructeurs met een licentie betalen €40,-(Klik hier voor meer informatie over het aanvragen van een licentie voor instructeurs). Heb je nog geen licentie, maar heb je er eentje aangevraagd? Stuur dan een mail naar academy@knhs.nl, dan zorgen wij ervoor dat je de kaarten met korting kunt bestellen. Je aanvraag moet eerst verwerkt zijn namelijk om van de korting gebruik te kunnen maken. De entree is inclusief toegang tot Horse Event, koffie ontvangst en lunch. 

Licentiepunten
KNHS-instructeurs ontvangen 65 theoriepunten op de basiskwalificatie voor het deelnemen aan dit congres.
 

Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Verkiezing hippisch instructeur/docent van het jaar 2022

Instructeurs en docenten zijn super belangrijk! Zij leggen de basis voor goed paardrijden, dit is niet alleen prettig voor de ruiter, maar het paard heeft hier ook baat bij. Een goede combinatie draagt bij aan het positieve imago van de paardensport. Een belangrijke taak dus en daarom vinden we het belangrijk om goede instructeurs in het zonnetje te zetten via de verkiezing van de ‘Hippisch instructeur/docent van het jaar’. Nomineren/aanmelden kan t/m 17 mei 2022.

Meer informatie over deelnamecriteria en inschrijven vind je hier!

 

Ander Nieuws

  • Springruiters TeamNL derde in Landenwedstrijd Rome
    Springruiters TeamNL derde in Landenwedstrijd Rome
  • NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
    NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
  • Lotte van der Kaaij wint KNHS-Hartog Trophy in Oudkarspel
    Lotte van der Kaaij wint KNHS-Hartog Trophy in Oudkarspel