­ KNHS Instructeurscongres 2022 - KNHS

KNHS Instructeurscongres 2022

Op zondag 18 september 2022 vindt tijdens Horse Event, na een onderbreking van 2 coronajaren, de derde editie van het KNHS Instructeurscongres plaats. Een goede instructeur of docent is goud waard! Als instructeur leg je de basis voor goed paardrijden. Een belangrijke taak dus en daarom vinden we het belangrijk om onze instructeurs in het zonnetje te zetten.

Het programma is breed van opzet met diverse sprekers met verschillende educatieve achtergronden. Dit jaar zijn er ook weer verschillende parallel sessies tijdens het congres. Je kunt zelf kiezen welke parallel sessies je wilt volgen. 

Programma
Het KNHS Instructeurscongres heeft het thema ‘De Instructeur als regisseur’. KNHS en Horse Event zijn trots op de toezegging van topsprekers als Marc Pierard en Vincent Bijlo en Marion Schreuder als vertrouwde dagvoorzitter.

Uiteraard is er ruimte om elkaar te ontmoeten, bij te praten en Horse Event en de standhouders te bezoeken. Het congres start met een koffie ontvangst, er wordt gezamenlijk geluncht op de beursvloer en na afloop is er vanaf 15.00 uur tijd om Horse Event te bezoeken. Ga voor het volledige programma van het KNHS Instructeurscongres en Horse Event naar www.horse-event.nl.

Lees hier meer over het programma.

Licentiepunten
KNHS-instructeurs ontvangen 50 theoriepunten op de basiskwalificatie voor het deelnemen aan dit congres. 

Kaartverkoop 
Vanaf 1 juli start de kaartverkoop voor het KNHS instructeurscongres. Een entreekaart voor het  KNHS Instructeurscongres kost €90,-. KNHS-instructeurs met een licentie betalen €63,- (Excl. €1,05 servicekosten) (Klik hier voor meer informatie over het aanvragen van een licentie voor instructeurs). Heb je nog geen licentie, maar heb je er eentje aangevraagd? Stuur dan een mail naar academy@knhs.nl, dan zorgen wij ervoor dat je de kaarten met korting kunt bestellen. Je aanvraag moet eerst verwerkt zijn namelijk om van de korting gebruik te kunnen maken. De entree is inclusief toegang tot Horse Event, koffie ontvangst en lunch. 

Vanaf 1 juli om 10.00 uur kun je tickets bestellen voor het instructeurscongres.

Bestel hier je tickets

 

Verkiezing hippisch instructeur/docent van het jaar 2022

Ook dit jaar is de bekendmaking van de ‘Hippisch instructeur/docent van het jaar’.
Instructeurs en docenten zijn super belangrijk! Zij leggen de basis voor goed paardrijden, dit is niet alleen prettig voor de ruiter, maar het paard heeft hier ook baat bij. Een goede combinatie draagt bij aan het positieve imago van de paardensport. Een belangrijke taak dus en daarom vinden we het belangrijk om goede instructeurs in het zonnetje te zetten via de verkiezing. De inschrijving voor de verkiezing  ‘Hippisch instructeur/docent van het jaar’ sloot op 17 mei.  

Vragen en meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het KNHS Instructeurscongres? Neem dan contact op de afdeling opleidingen van de KNHS via academy@knhs.nl als je vragen hebt over je licentiepunten of de registratie van de licentie voor instructeurs. Heb je praktische vragen over het KNHS Instructeurscongres over bijvoorbeeld de inhoud van het programma, de kaartverkoop, het parkeren, de route, of de tijden? Neem dan contact op met via het e-mailadres info@horse-event.nl of 013-5091666.

 

 

Ander Nieuws

  • Week van de Official: Wat bezielt Eddy Mannak?
    Week van de Official: Wat bezielt Eddy Mannak?
  • Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 oktober 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 oktober 2022
  • Vier para-dressuurpaarden vastgelegd door N.O.P.
    Vier para-dressuurpaarden vastgelegd door N.O.P.