­ KNHS Trainersseminar 2022 - KNHS

KNHS Trainersseminar 2022

Nadat in 2021 het KNHS Trainersseminar helaas niet door kon gaan vanwege het coronavirus, is het hopelijk in 2022 weer mogelijk om een leuke en leerzame bijscholing voor onze instructeurs te verzorgen. Ook nu blijft het nog even spannend wat er mogelijk is. We wachten de ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen nog even af, voordat de kaartverkoop van start gaat. Hopelijk kan het KNHS Trainersseminar dit jaar dan weer als vanouds plaatsvinden in Ermelo. Voorlopig staat het Trainersseminar nu gepland voor 21, 22 en 23 januari 2022 en kunnen wij weer 3 dagen vol met tips en trucs van topruiters en trainers en het netwerken met elkaar genieten.

Dit jaar is het thema: De weg van junior naar Olympiade. We hebben ook dit jaar weer toptrainers en ruiters bereid gevonden om ons mee te nemen in hun kennis en ervaring.

VOOR WIE?
Het KNHS Trainersseminar richt zich op de instructeurs, trainers en coaches. Je bent van harte welkom om één of meerdere dagen hierbij aanwezig te zijn. Buiten een leuke dag waar je heel veel kennis en inspiratie opdoet, behalen instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie voor het bezoeken van het KNHS Trainersseminar 50 licentiepunten per dag. Ben je geen instructeur, trainer of coach? Ook dan ben je van harte welkom! Officials behalen geen punten voor bijscholing als zij het KNHS Trainersseminar bezoeken.

 

PROGRAMMA*
We lichten alvast een tipje van de sluier op over het programma:

De vrijdagavond staat weer helemaal in het teken van het springen. Centraal deze avond staan niemand minder dan Eric en Maikel van der Vleuten! Zij nemen ons mee in hun olympische reis naar Tokyo en zullen hun kennis en inzichten op het gebied van springen met ons delen. We kijken uit naar een leerzame avond met dit duo.

Zaterdag 22 januari
Op zaterdag 22 januari gaat alle aandacht naar de dressuur. Deze dag ontvangen we een fantastische groep van experts die ons de weg wijzen in de hele reis van junior-ruiter naar olympisch niveau. Welke niveaus kom je op die weg allemaal tegen, wat zijn de uitdagingen, en welke externe factoren spelen hierbij een rol? Toptrainers Monique Peutz, Alex van Silfhout en Leunus van Lieren vertellen je er alles over.

Zondag 23 januari
Op zondag 23 januari staat eventing centraal met Lucinda Green en Andrew Heffernan. Andrew Heffernan was de bondscoach van de Nederlandse eventingruiters op de Olympische Spelen in Tokyo, dus ook hij zal iets vertellen over zijn olympische reis. Daarnaast heeft hij zelf ook op het hoogste niveau in de sport gepresteerd. Hij was onder meer lid van het Nederlandse team dat historisch brons won op het WK in 2014. Andrew verzorgt de eventingdag samen met Lucinda Green, hippisch journalist en voormalig eventingruiter met genoeg medailles op zak. Dit belooft een leerzame dag te worden!

(Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen)

START KAARTVERKOOP
Helaas kan de kaartverkoop nog niet van start gaan en moeten wij eerst de ontwikkelingen rondom de corona-maatregelen afwachten. Wanneer hierover meer bekend is, zullen wij dit uiteraard zo snel mogelijk communiceren. Trainers, coaches en instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie ontvangen dan per e-mail een unieke code waarmee ze toegangskaarten kunnen kopen met 10% korting. Daarna start de kaartverkoop voor het grote publiek.

 

Ander Nieuws

  • Tips van de Top: Ondertreden van het achterbeen
    Tips van de Top: Ondertreden van het achterbeen
  • Springjeugd succesvol in Kronenberg
    Springjeugd succesvol in Kronenberg
  • Maud de Reu en Demi Uijtewaal bovenaan bij KNHS Para Dressuur Trophy Bathmen
    Maud de Reu en Demi Uijtewaal bovenaan bij KNHS Para Dressuur Trophy Bathmen