2,5% korting Paardenpas paardrijdvakanties

Als KNHS-lid krijg je maar liefst 2,5% korting op een Paardenpas-paardrijvakantie.

Op www.paardenpas.nl vind je talloze prachtige en goedgekeurde paardrijvakanties over de hele wereld.

Je kunt een paardrijsafari maken, een paardrijtrektocht, dressuurles nemen, buitenritten en trails maken. Wij hebben paardrijvakanties voor zowel beginners, halfgevorderden als gevorderde ruiters en amazones en soms zelfs voor niet-ruiters. Een paardrijvakantie kun je goed alleen boeken, want je komt altijd weer anderen tegen die net als jij van paarden houden maar ook met je familie of een groep vrienden. Paardrijden is een leuke manier om de wereld te verkennen en je komt op plekjes waar je anders niet komt. De paardrijlocaties die wij vertegenwoordigen zijn van goede kwaliteit, zowel qua accommodatie, catering, transfers, paarden, gidsen, harnachement, zorg voor de paarden en gast. Laat je inspireren door op onze website naar de foto's, films en informatie te kijken. 

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vul je het speciale KNHS-ledenvoordeel reserveringsformulier (per persoon) in via de speciale link: http://paardenpas.nl/knhs-ledenvoordeel/ en vermeld je daarbij je KNHS-relatienummer.

De korting geldt per persoon over de prijs van de paardrijvakantie zoals vermeld op de Paardenpas-website, exclusief vluchten, transfers, dranken, uitgaven van eigen aard en fooien. De korting geldt niet over verkoopprijzen waar reeds een andere aanbieding voor geldt. Nadat je het reserveringsformulier hebt ingevuld, zal Paardenpas beschikbaarheid voor de door jou gewenste data en paardrijvakantie nagaan en jouw paardrijvakantie bevestigen met verwerking van de KNHS-ledenvoordeelkorting. We wensen je veel plezier en voordeel!

 

Categorie: ledenvoordeel, korting

Ander Nieuws

  • KNHS tijdens Horse Event
    KNHS tijdens Horse Event
  • Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
    Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
  • Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
    Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel