40% korting Horse Event

Wil jij meer leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en bekende nationale en internationale ruiters en trainers ontmoeten? Kom dan naar de zeventiende editie van Horse Event op 14, 15 en 16 september in Vijfhuizen!

KNHS-ledenvoordeel
Als lid van de KNHS krijg je 40% korting op een kaartje. Ga naar de website van Horse Event en kies voor 'Tickets met relatienummer KNHS (maximaal 1 ticket per relatienummer)'. Vervolgens typ je de letters KNHS gevolgd door je relatienummer (bijvoorbeeld: KNHS123456) in het daarvoor bestemde veld en kun je doorgaan met betalen. De korting wordt automatisch berekend. 

Horse Event
Horse Event is het grootste en leukste educatieve paardenevenement van Nederland. Leerzame clinics en prachtige shows wisselen elkaar af, en bijna alle disciplines komen aan bod. Daarnaast kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd standhouders die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Horse Event verhuist dit jaar naar Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Dit nieuwe terrein wordt ingedeeld in vier area’s: jeugd, recreatie, sport en ondernemers. Iedere area heeft een eigen piste waarin clinics en shows elkaar afwisselen. De hoofdacts worden onder meer verzorgd door de Franse paardentrainer Pierre Fleury en Grand Prix- en showamazone Alizée Froment, eveneens afkomstig uit Frankrijk. Andere bekende namen die de line-up sieren zijn: Annemarie van der Toorn, Britt Dekker, Bianca Schoenmakers, de zusjes Joyce en Jaydee de Vos, Bastiaan de Recht en Feline de Jonge.

Foto: Digishots

 

Ander nieuws

  • Hammink, Van de Bunt en Janssen winnaars NK ponymennen
    Hammink, Van de Bunt en Janssen winnaars NK ponymennen
  • Aangespannen Hippiade kampioenen gehuldigd in Lunteren
    Aangespannen Hippiade kampioenen gehuldigd in Lunteren
  • Kwaliteit in finale KNHS-Divoza Kampioenschap Jonge Dressuurpony’s
    Kwaliteit in finale KNHS-Divoza Kampioenschap Jonge Dressuurpony’s
Wij maken gebruik van cookies Ok