­ Adventskalender winactie Cavalluna - KNHS

Adventskalender winactie Cavalluna

CAVALLUNA, Europa’s meest geliefde familieshow met paarden komt terug naar Nederland! Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 zijn er drie spectaculaire voorstellingen te zien in Rotterdam Ahoy.

Grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan centraal in het nieuwe mysterieuze verhaal van de makers van de eerdere shows 'Companions of Light' en ‘World of Fantasy'. Laat je verrassen door CAVALLUNA – Legend of the Desert!

Mysterieuze reis
“CAVALLUNA – Legend of the Desert” neemt je mee op een mysterieuze reis! Het raadselachtige verhaal van de show draait om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onmogelijke opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te beschermen tegen een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is? Ga mee op een onvergetelijk paardenavontuur voor jong en oud – met schitterende kostuums, licht en muziek en de prachtigste choreografieën.

 

 

 

Winnen?
Maak kans op een VIP-Arrangement voor 2 personen op zaterdag 7 maart 2020 om 20:00 uur.

De kaarten zijn inclusief parkeertickets, borrelarrangement (ontvangst 1,5 uur voor aanvang van de show), drankvouchers, garderobe, een programmaboekje en zitplaatsen in de 1e ring.

Als KNHS-lid kan je mee doen aan deze toffe winactie! Mee doen kan tot en met 20 december 2019 door het onderstaande formulier in te vullen.

De winnaars worden op 1e kerstdag bekendgemaakt! 

 

Maak kans op kaarten voor Cavalluna 2020!

Laat hier je gegevens achter

Categorie: Winactie, cavalluna, ahoy, Rotterdam

Ander Nieuws

  • TeamNL superfan Floris ontmoet zijn superheld Edward Gal *Video*
    TeamNL superfan Floris ontmoet zijn superheld Edward Gal *Video*
  • Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
    Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
  • Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
    Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel