Korting Dag van het Oudere Paard

Stichting De Paardenkamp zorgt al meer dan 56 jaar voor zo’n 120 bejaarde paarden. De Paardenkamp heeft dan ook heel veel kennis en ervaring opgedaan over de verzorging van oudere paarden. Het thema van de Dag van het Oudere Paard op 15 juni dit jaar is ‘Welzijn’. Samen met 30 experts wisselt De Paardenkamp deze dag kennis uit, zodat je zelf ook een paard of pony de juiste verzorging en een fijne oude dag kan geven.

Tijdens de Dag van het Oudere Paard op 15 juni staan er meerdere lezingen over gezondheid op het programma. De meer dan 10 aanwezige dierenartsen en wetenschappers behandelen allerlei verschillende onderwerpen zoals EHBO, rugproblemen, PPID en gewicht. Ook een hoefsmid, tandarts en een paardenmasseuse delen hun kennis en beste tips. Meer informatie over de Dag van het Oudere Paard vind je op de website

KNHS Ledenvoordeel
Als KNHS-lid profiteer je van € 2,50 op je entreeticket voor de Dag van het Oudere Paard. Met de kortingscode KNHS2019 betaal je € 15,- ipv € 17,50. Klik hier om tickets te bestellen.   

 

Categorie: Dag van het Oudere Paard, Paardenkamp, Soest, ledenvoordeel, kortingsactie, Korting

Ander Nieuws

  • Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
    Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
  • Eerste Nationale KNHS Young Leaders Dag in Maarsbergen
    Eerste Nationale KNHS Young Leaders Dag in Maarsbergen
  • Gelderse combinaties gezocht om Samen Vitaal te worden
    Gelderse combinaties gezocht om Samen Vitaal te worden