Korting EK eventing Young Riders & Juniors Maarsbergen

Maarsbergen Horse Trials organiseert van 10 t/m 14 juli 2019 het FEI Eventing European Championship Young Riders & Juniors op het prachtige Landgoed Maarsbergen bekend van het programma 'Heel Holland Bakt'. Kom genieten van mooie sport op een prachtige locatie. Als lid van de KNHS profiteer je van € 2,50 korting op je entreeticket voor zaterdag 13 juli.

Programma

 • Woensdag 10 juli – Keuring en opening (uitverkocht)

 • Donderdag en vrijdag 11 en 12 juli – Dressuur

 • Zaterdag 13 juli – Spectaculaire cross, gezellig strodorp, fantastische catering op het prachtige Landgoed Maarsbergen. Kom kijken naar spectaculaire sport, geniet van de natuur, wandel rond op het landgoed, ga picknicken, heerlijk eten en drinken en fantastische sfeer en plezier voor iedereen.

 • Zondag 14 juli – Springen, shows met Jesse Drent en Matt Harnacke, classic cars, strodorp en catering. Een echte familiedag met voor iedereen een interessant programma. Afgesloten door sluitingsceremonie en prijsuitreiking/huldiging Europees kampioenen.

KNHS Ledenvoordeel
Gebruik de actiecode MHT2019KNHS op de website van Maarsbergen Horse Trials en bestel je tickets met korting. Korting is van toepassing op de kaarten voor zaterdag 13 juli. Donderdag, vrijdag en zondag vrij toegang m.u.v. shows.

 

Categorie: Maarsbergen, Maarsbergen Horse Trials, eventing, European Championships, Young Riders, Juniors, ledenvoordeel, kortingsactie, Korting

Ander Nieuws

 • Alice Naber-Lozeman: ‘Ik ga op wedstrijd om te leren’
  Alice Naber-Lozeman: ‘Ik ga op wedstrijd om te leren’
 • Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
  Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
 • Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
  Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel