Korting op toegang WK Jonge dressuurpaarden

Van 3 t/m 6 augustus 2017 vindt het prestigieuze FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De beste dressuurbeloften strijden in verschillende leeftijdscategorieën om de hoogste eer. Vanaf 2016 is er niet alleen een kampioenschap voor vijf- en zesjarige dressuurpaarden, maar is ook de rubriek voor zevenjarige door de internationale paardensportbond FEI toegevoegd aan het vier dagen durende programma.

Op de website www.ermeloyh.com vind je meer informatie en het programma. Als KNHS-lid krijg je €5,- p.p. korting per toegangskaart (donderdag en vrijdag betaal je €15,- i.p.v. €20,-, zaterdag en zondag €22,50 i.p.v. €27,50 p.p.) en €15,- korting op het passe partout (€60,- i.p.v. €75,-). Deze actie geldt tot en met woensdag 26 juli 2017.

NB: De kortingen worden uitsluitend gegeven in de voorverkoop.
Korting wordt alleen verleend wanneer je bij stap 3 van de bestelling, ‘bevestiging’, de kortingscode cq jouw KNHS relatienummer invult. Indien je zonder deze korting online kaarten besteld, kan achteraf geen aanspraak worden gedaan op restitutie.

Categorie: ledenvoordeel, winactie

Ander nieuws

  • KNHS en Meeus tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking
    KNHS en Meeus tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking
  • Voor Kerst nog even doen: bespaar op je zorgverzekering en energiekosten
    Voor Kerst nog even doen: bespaar op je zorgverzekering en energiekosten
  • Geef je energierekening een impuls met E.ON
    Geef je energierekening een impuls met E.ON
Wij maken gebruik van cookies Ok