Korting WK Jonge Dressuurpaarden

Bezoek van 2 t/m 5 augustus het WK Jonge Dressuurpaarden, waar ’s werelds beste dressuurbeloften in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de hoogste eer! Het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo is een internationaal kampioenschap voor vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden, maar het vier dagen durende programma biedt ook diverse andere fraaie rubrieken.

Als KNHS-lid profiteer je van €5,- korting op tickets in de voorverkoop. Donderdag en vrijdag betaal je €15,- i.p.v. €20,- p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en €17,- i.p.v. €22,- voor genummerde zitplaatsen. Zaterdag en zondag €22,50 i.p.v. €27,50 p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en €24,50 i.p.v. €29,50 voor genummerde zitplaatsen.  

Daarnaast ontvang je als KNHS-lid €15,- korting in de voorverkoop op het passe partout (€60,- i.p.v. €75,- ongenummerde zitplaatsen, €65,- i.p.v. €80,- genummerde zitplaatsen). Of maak gebruik van de €5,- euro korting op een Collector Ticket: dit zijn speciaal gedrukte tickets waarmee je een extra leuk aandenken hebt aan je WK-bezoek!

Let op: De korting geldt alleen in de voorverkoop t/m woensdag 1 augustus.

Categorie: WK Jonge Dressuurpaarden 2018, ledenvoordeel

Ander nieuws

  • Nederlands dressuurteam derde in Nations Cup Denemarken *Update
    Nederlands dressuurteam derde in Nations Cup Denemarken *Update
  • Vierspanmenners winnen in Valkenswaard
    Vierspanmenners winnen in Valkenswaard
  • Leopold van Asten vijfde in vijfsterren Grote Prijs Rome
    Leopold van Asten vijfde in vijfsterren Grote Prijs Rome
Wij maken gebruik van cookies Ok