Korting WK Jonge Dressuurpaarden

Bezoek van 1 t/m 4 augustus het WK Jonge Dressuurpaarden, waar ’s werelds beste dressuurbeloften in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de hoogste eer!

Het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo is een internationaal kampioenschap voor vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden, maar het vier dagen durende programma biedt ook diverse andere fraaie rubrieken. Zo strijden 8 t/m 10-jarige dressuurpaarden om de winst in de internationale Zware Tour-rubriek Presented by Helgstrand Dressage, waarbij de top 10 het op zondag tegen elkaar opneemt in de Kür op muziek. Daarnaast is het genieten van de vierjarige dressuurbeloften in de Sport Pro Horses Prize.

Ook dit jaar bieden we je de mogelijkheid om genummerde zitplaatsen te bestellen. Kies hiervoor zitplaatsen op de hoofdtribune (lange zijde).  Verzeker jezelf van een plek en bestel nu jouw tickets!

Korting KNHS-leden
Ben je lid van de KNHS? Dan krijg je in de voorverkoop €5,- korting op je tickets!

Donderdag en vrijdag betaal je €15,- i.p.v. €20,- p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en €17,- i.p.v. €22,- voor genummerde zitplaatsen.*

Zaterdag en zondag €22,50 i.p.v. €27,50 p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en € 24,50 i.p.v. €29,50 voor genummerde zitplaatsen.*

KNHS-leden ontvangen €15,- korting in de voorverkoop op het passe partout (€60,- i.p.v. €75,- ongenummerde zitplaatsen, €65,- i.p.v. €80,- genummerde zitplaatsen).

Ook ontvang je in de voorverkoop €5,- euro korting op een Collector Ticket: dit zijn speciaal gedrukte tickets waarmee je een extra leuk aandenken hebt aan je WK-bezoek!

* De hier genoemde bedragen wijken iets af van de bedragen die je treft in de ticketshop, hierin zitten namelijk de servicekosten al in verwerkt.

Bestelinformatie
Bij de keuze voor het soort ticket kies je voor de ‘Leden KWPN en KNHS’-tickets. Als je hierop klikt krijg je de mogelijkheid om een code in te voeren: vul hier je KNHS relatienummer in. Je ziet hierna direct de nieuwe prijs met korting in beeld. Klik hier om tickets te bestellen.

NB: De kortingen zijn uitsluitend gegeven in de voorverkoop t/m woensdag 31 juli. Na deze datum kun je géén gebruik meer maken van het lidmaatschapsvoordeel.

Tot ziens in Ermelo!

Categorie: ledenvoordeel, kortingsactie, Korting

Ander Nieuws

  • Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
    Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
  • Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
    Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
  • Eerste Nationale KNHS Young Leaders Dag in Maarsbergen
    Eerste Nationale KNHS Young Leaders Dag in Maarsbergen