Met korting naar de Europese Kampioenschappen

Van 19 t/m 25 augustus 2019 worden maar liefst drie Europese Kampioenschappen gehost in Rotterdam: Longines FEI European Championships Jumping, Dressage & Para-Dressage. Daar wil jij toch bij zijn?

Voor Rotterdam, met haar 70 edities CHIO, is dit het grootste hippische evenement ooit georganiseerd na het succesvolle EK Dressuur in 2011. Landelijk is dit het grootste paardensportevenement, na de Wereldruiterspelen in 1994, dat Nederland ooit heeft gehost.

Een week lang topsport van het hoogste niveau op een schitterende locatie met een divers side-eventsprogramma. Een evenement van formaat dat verbindt en Rotterdam én het CHIO Rotterdam wereldwijd in de schijnwerpers zet! Kijk voor alle in’s en out’s over de naderende EK’s op: www.rotterdam2019.com

KNHS Ledenvoordeel
Als KNHS-lid profiteer je tot en met 30 juni 2019 van 50% korting op de EK-kaarten voor maandag, dinsdag en zaterdagochtend. Voor de woensdag ontvang je 25% korting per kaart. Gebruik hiervoor de kortingscode KNHSLedenvoordeel. Klik hier om kaarten te bestellen.

Categorie: ledenvoordeel, kortingsactie, Korting

Ander Nieuws

  • Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
    Oranje met sterkst mogelijke ruiterteams aan start in Geesteren
  • Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
    Als KNHS-lid profiteer je van heel veel voordeel
  • Eerste Nationale KNHS Young Leaders Dag in Maarsbergen
    Eerste Nationale KNHS Young Leaders Dag in Maarsbergen