Met korting naar de Europese Kampioenschappen

Van 19 t/m 25 augustus 2019 worden maar liefst drie Europese Kampioenschappen gehost in Rotterdam: Longines FEI European Championships Jumping, Dressage & Para-Dressage. Daar wil jij toch bij zijn?

Voor Rotterdam, met haar 70 edities CHIO, is dit het grootste hippische evenement ooit georganiseerd na het succesvolle EK Dressuur in 2011. Landelijk is dit het grootste paardensportevenement, na de Wereldruiterspelen in 1994, dat Nederland ooit heeft gehost.

Een week lang topsport van het hoogste niveau op een schitterende locatie met een divers side-eventsprogramma. Een evenement van formaat dat verbindt en Rotterdam én het CHIO Rotterdam wereldwijd in de schijnwerpers zet! Kijk voor alle in’s en out’s over de naderende EK’s op: www.rotterdam2019.com

KNHS Ledenvoordeel
Als KNHS-lid profiteer je in april en mei van 50% korting op de EK-kaarten voor maandag, dinsdag en zaterdagochtend. Voor de woensdag ontvang je 25% korting per kaart. Gebruik hiervoor de kortingscode KNHSLedenvoordeel. Klik hier om kaarten te bestellen.

Ander Nieuws

  • Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
    Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum
    Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum