­ 10% korting crematie paard of pony - KNHS

10% korting crematie paard of pony

Een paard of pony is een bijzonder bezit. Het is geen gewoon huisdier, maar vertegenwoordigt een manier van leven! De zorg voor en het bezig zijn met je paard of pony kost je dagelijks veel tijd. Tijd die met veel liefde wordt gegeven. Als jouw grote of kleine vriend komt te overlijden, dan wil je toch dat ook de laatste zorg met liefde en respect wordt gegeven!

Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam is het eerste, en daarmee oudste paardencrematorium, van Nederland. De keuze om naast huisdieren ook paarden te gaan cremeren is voortgekomen uit affiniteit met paarden. Wij begrijpen als geen ander wat het overlijden van jouw paard voor je betekent. Wij beloven je dan ook een respectvolle behandeling tot het laatste moment.

Als lid van de KNHS ontvang je 10% korting op de crematieprijs en de kosten van het vervoer van je overleden paard of pony naar ons crematorium in Rotterdam. Vermeld bij je contact met het crematorium je lidmaatschapsnummer van de KNHS en geef aan dat je gebruik wilt maken van deze ledenaanbieding. Klik hier om naar onze website te gaan. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt.

Categorie: ledenvoordeel, korting

Ander Nieuws

  • 30% korting op tickets Horse Event 2022
    30% korting op tickets Horse Event 2022
  • Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
    Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
  • 10% KORTING op entree WK TWEESPANNEN LIMBURG 2021
    10% KORTING op entree WK TWEESPANNEN LIMBURG 2021