­ 10% korting NK Eventing - KNHS

10% korting NK Eventing

Van 28 oktober tot en met 1 november wordt tijdens de internationale wedstrijd Dutch Open Eventing het NK Eventing 2020 voor senioren verreden. Het evenement vindt plaats op de terreinen van Grandorse en Equestrian Centre de Peelbergen in het Limburgse Kronenburg.

Het NK eventing voor de ruiters van TeamNL stond oorspronkelijk eerder in de maand oktober gepland als onderdeel van Military Boekelo, maar de organisatie van dit evenement besloot al eerder de wedstrijd niet door te laten gaan in verband met de coronacrisis. Door goede samenwerking met alle betrokken partijen kan het Nederlands Kampioenschap alsnog worden gerealiseerd. Met het nieuwe cross country traject op een fantastische accommodatie als Equestrian Centre de Peelbergen en een sterk deelnemersveld belooft het een mooie afsluiting van het internationale eventingseizoen 2020 in Nederland te worden.

KNHS ledenvoordeel
KNHS leden krijgen 10% korting met de code NK2020KNHS

Kaarten zijn beperkt en uitsluitend online verkrijgbaar via deze link 

Coronamaatregelen
Alleen op de cross country dagen zijn er een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar die uitsluitend toegang geven tot het cross country terrein. 

De terreinen van Equestrian Centre de Peelbergen , alsmede de spring en dressuur wedstrijden zijn alleen toegankelijk voor crew, ruiters en hun entourage. 

Wij vragen iedereen de regels en aanwijzingen op te volgen en bij klachten thuis te blijven.

Dutch Open Eventing steunt alle maatregelen die de gezondheid van iedereen waarborgt en volgt hierbij de regels van het RIVM en de Nederlandse overheid. Om voor ieders gezondheid en veiligheid te kunnen zorgen, heeft de organisatie in samenwerking met de gemeente en accommodatie een protocol opgesteld om zo de doorgang van Dutch Open Eventing en het Nederlands Kampioenschap 2020 te realiseren.

www.dutchopeneventing.com

Categorie: Dutch Open Eventing, NK Eventing, Peelbergen, Equestrian Centre De Peelbergen, KNHS Ledenvoordeel, Ledenvoordeel

Ander Nieuws

  • 21 oktober KNHS College Tour: Paardrijden met ruitergevoel
    21 oktober KNHS College Tour: Paardrijden met ruitergevoel
  • Verslag eventingforum 8 september 2020
    Verslag eventingforum 8 september 2020
  • KNHS College Tours: omdat je nooit uitgeleerd bent
    KNHS College Tours: omdat je nooit uitgeleerd bent