­ 2,5% korting Paardenpas paardrijdvakanties - KNHS

2,5% korting Paardenpas paardrijdvakanties

Als KNHS-lid krijg je maar liefst 2,5% korting op een Paardenpas-paardrijvakantie.

Op www.paardenpas.nl vind je talloze prachtige en goedgekeurde paardrijvakanties over de hele wereld.

Je kunt een paardrijsafari maken, een paardrijtrektocht, dressuurles nemen, buitenritten en trails maken. Wij hebben paardrijvakanties voor zowel beginners, halfgevorderden als gevorderde ruiters en amazones en soms zelfs voor niet-ruiters. Een paardrijvakantie kun je goed alleen boeken, want je komt altijd weer anderen tegen die net als jij van paarden houden maar ook met je familie of een groep vrienden. Paardrijden is een leuke manier om de wereld te verkennen en je komt op plekjes waar je anders niet komt. De paardrijlocaties die wij vertegenwoordigen zijn van goede kwaliteit, zowel qua accommodatie, catering, transfers, paarden, gidsen, harnachement, zorg voor de paarden en gast. Laat je inspireren door op onze website naar de foto's, films en informatie te kijken. 

Nadat je je keuze hebt gemaakt, vul je het speciale KNHS-ledenvoordeel reserveringsformulier (per persoon) in via de speciale link: http://paardenpas.nl/knhs-ledenvoordeel/ en vermeld je daarbij je KNHS-relatienummer.

De korting geldt per persoon over de prijs van de paardrijvakantie zoals vermeld op de Paardenpas-website, exclusief vluchten, transfers, dranken, uitgaven van eigen aard en fooien. De korting geldt niet over verkoopprijzen waar reeds een andere aanbieding voor geldt. Nadat je het reserveringsformulier hebt ingevuld, zal Paardenpas beschikbaarheid voor de door jou gewenste data en paardrijvakantie nagaan en jouw paardrijvakantie bevestigen met verwerking van de KNHS-ledenvoordeelkorting. We wensen je veel plezier en voordeel!

 

Categorie: ledenvoordeel, korting

Ander Nieuws

  • 30% korting op tickets Horse Event 2022
    30% korting op tickets Horse Event 2022
  • Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
    Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
  • 10% KORTING op entree WK TWEESPANNEN LIMBURG 2021
    10% KORTING op entree WK TWEESPANNEN LIMBURG 2021