­ 25% Korting op entreetickets Military Boekelo - KNHS

25% Korting op entreetickets Military Boekelo

Military Boekelo bestaat dit jaar 50 jaar en deze editie staat bol van de activiteiten die in het teken staan van een halve eeuw Military. Maar de basis is zoals ieder jaar hetzelfde: voor ieder wat wils, genieten van topsport, een fantastische Herfst-Fair, of een bezoek aan het Military Café met eigen publieksterras. KNHS-leden profiteren net als voorgaande jaren van 25% korting op een entreeticket.

Military Boekelo is van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Het programma vind je hier

KNHS Ledenvoordeelactie
Als KNHS-lid profiteer je van 25% korting op een entreeticket met je KNHS-relatienummer. De prijs voor een zaterdag entreebewijs is € 30,-. Als KNHS-lid betaal je € 22,50 voor een zaterdag entreebewijs. Je kunt maximaal 2 kaarten bestellen. Houd je KNHS-relatienummer paraat en bestel hier je kaarten. 

Zoals het er nu naar uitziet gaat Military Boekelo zonder restricties door in oktober. De organisatie is in volle gang om er een geweldige jubileumeditie van te maken. Uiteraard houden ze vinger aan de pols en volgen zij de actuele richtlijnen die dan van toepassing zijn. 

Categorie: Military Boekelo, Eventing, Military, kortingsactie, ledenvoordeel

Ander Nieuws

  • Pilot Jeugdrubrieken Eventing komend weekend van start
    Pilot Jeugdrubrieken Eventing komend weekend van start
  • Volg het KNHS Kampioenschap Eventing Paarden LIVE
    Volg het KNHS Kampioenschap Eventing Paarden LIVE
  • Update KNHS Kampioenschap Eventing
    Update KNHS Kampioenschap Eventing