­ 30% korting op dagkaart Horse Event - KNHS

30% korting op dagkaart Horse Event

Wil jij in september naar het leukste en populairste paardenevenement van Nederland? Horse Event 2022 is terug, en groter dan ooit! Twee weekenden (10 & 11 september, 17 & 18 september) lang kun je genieten van mooie paarden, leerzame clinics en spectaculaire shows. En we maken het nog leuker, want als KNHS lid krijg je nu maar liefst 30% korting op een dagkaart.

Hoe werkt de actie?
Bestel jouw ticket in de voorverkoop met 30% korting voor één van de Horse Event dagen, door jouw KNHS relatienummer in te vullen in de ticketshop. Welke dag je het beste het evenement kunt bezoeken is geheel aan jou. Bekijk vooral welk dagprogramma jou het meeste aanspreekt.

Kaarten bestellen

Horse Event Youth - 10 en 11 september
Op zaterdag 10 en zondag 11 september worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics.

Horse Event Pro - 17 en 18 september
Op zaterdag 17 en zondag 18 september gaat Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Op vrijdag 16 september vindt er een exclusieve openstelling plaats voor ondernemers tijdens De Hippische Ondernemer Dag van 16.00 uur tot 23.00 uur.

Buiten de diverse shows, demo’s en clinics, kun je in het promodorp alle dagen naar hartenlust shoppen bij de meer dan 150 stands.

Ga voor meer informatie en het programma naar de website van Horse Event. 

Categorie: Horse Event, KNHS Ledenvoordeel, ledenvoordeel, Korting, kortingsactie

Ander Nieuws

  • Eind augustus KNHS Talentendag in Ermelo
    Eind augustus KNHS Talentendag in Ermelo
  • 30% korting op tickets Horse Event 2022
    30% korting op tickets Horse Event 2022
  • Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
    Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!