­ 30% korting op entree Horse Event - KNHS

30% korting op entree Horse Event

Wil jij in september naar het leukste en populairste paardenevenement van Nederland? Horse Event 2021 is terug, en groter dan ooit! Twee weekenden (11 & 12 september, 18 & 19 september) lang kun je genieten van mooie paarden, leerzame clinics en spectaculaire shows. En we maken het nog leuker, want als KNHS lid krijg je nu maar liefst 30% korting op een dagkaart.

Hoe werkt de actie?
Bestel jouw ticket met 30% korting voor één van de Horse Event dagen, door jouw KNHS relatienummer in te vullen in de ticketshop. Welke dag je het beste het evenement kunt bezoeken is geheel aan jou. Bekijk vooral welk dagprogramma jou het meeste aanspreekt.

Kaarten bestellen


Twee weekenden
Horse Event 2021 is dit uitgebreid naar twee weekenden in september. Op 11 en 12 september worden de jeugdige paardenfans én hun ouder getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. Zo kun je dit weekend beide dagen genieten van de Franse Grand Prix ruiter Alizee Froment, die onder andere met haar 4-jarige dochter een vrijheidsdressuurshow verzorgt, maar ook Britt Dekker, Feline de Jonge, Jesse Drent, Fenna van Dam en Bianca Schoenmakers zijn op 11 en 12 september van de partij om jou mee te nemen in hun paardenwereld.

Op 18 en 19 september gaat Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon. Dit weekend ligt de nadruk van het veelzijdige programma op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Denk hierbij aan namen zoals Albert Voorn, Anky van Grunsven, Annemarie van der Toorn, familie van Baalen en Tristan Tucker. Daarnaast is er zowel op 18 als 19 september een internationale show als afsluiter van de dag.

Buiten de diverse shows, demo’s en clinics, kun je in het promodorp alle dagen naar hartenlust shoppen bij de meer dan 150 stands.

Ga voor meer informatie en het programma naar de website van Horse Event. 

Categorie: Horse Event, KNHS Ledenvoordeel, ledenvoordeel, Korting, kortingsactie

Ander Nieuws

  • Update KNHS Kampioenschap Eventing
    Update KNHS Kampioenschap Eventing
  • Young Leaders Program en Bixie&Friends Ruiteropleiding waardevol voor Manege de Eenhoorn
    Young Leaders Program en Bixie&Friends Ruiteropleiding waardevol voor Manege de Eenhoorn
  • KNHS Instructeurscongres 2021: de instructeur als regisseur
    KNHS Instructeurscongres 2021: de instructeur als regisseur