­ CAVALLUNA – Celebration € 10,- korting - KNHS

CAVALLUNA – Celebration € 10,- korting

Fans van CAVALLUNA opgelet! De populairste paardenshow van Europa komt naar Rotterdam Ahoy! Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 zijn er drie fantastische voorstellingen te zien in de Ahoy Arena. Het nieuwe verhaal “CAVALLUNA – Celebration” zal heel Europa betoveren met een waanzinnige combinatie van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show met korting als lid van de KNHS en verheug je op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Bij CAVALLUNA – CELEBRATION! beleven de toeschouwers de mooiste momenten van de afgelopen jaren samen met de drie hoofdpersonen Alana, Tahin en Samira, die allemaal onvoorstelbare taken te verrichten hebben. De reis begint met de dromerige Alana, die in uiteenlopende landen op zoek gaat naar mensen met een stralend hart – de zogenoemde Companions of Light. Alleen met hun hulp kan Alana erin slagen de aarde te behoeden voor bittere kou en eindeloos duister. Tegelijkertijd komt de jonge Tahin terecht in de fabelachtige wereld van de fantasie, de World of Fantasy: op een plek die heel ver weg ligt van zijn dagelijkse leven, worden zijn wensen realiteit. Hier ontmoet hij de mooie Naia en moet hij leren vertrouwen te scheppen in zijn noodlot en in zichzelf. Op hetzelfde moment moet de mooie kroonprinses Samira het opnemen met haar kwaadaardige neef Abdul die de macht wil grijpen. Alleen de vier amazones van de elementen vuur, water, lucht en aarde  verhinderen en haar volk te redden... 

Ga mee op een spannend paardenavontuur! KNHS-leden krijgen €10,- korting op 2e rang tickets voor de shows van 12 maart 2022 (14:00 uur en 19:00 uur). Klik op onderstaande button op direct tickets te bestellen.

Gebruik de code: KNHS10 om gebruik te maken van de korting.

Bestel je kaarten

Ander Nieuws

  • Kees Vellenga overleden
    Kees Vellenga overleden
  • Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari
    Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari
  • KNHS Para Dressuur Trophy Zuidwolde gaat door als meetmoment
    KNHS Para Dressuur Trophy Zuidwolde gaat door als meetmoment