­ Hoofon | €2,99 voor 3 maanden plus 14 dagen GRATIS - KNHS

Hoofon | €2,99 voor 3 maanden plus 14 dagen GRATIS

Hoofon is dé nieuwe online streamingsdienst voor alle paardenliefhebbers in Nederland en België. Naast films, series en documentaires, bieden ze ook entertainment shows en series geproduceerd door Hoofon.

Hoofon's eigen series worden gepresenteerd door bekende amazones, zoals Feline de Jonge, Equitality, Jill Huijbregts en Jolanda Adelaar en worden gemaakt op hoge kwaliteit in samenwerking met makers uit de huidige TV wereld.

Diverse films en series uit binnen en buitenland worden getoond, waaronder Whitestar en ook unieke documentaires, waaronder de exclusieve producties van Annette van Trigt.

Wekelijks zal er nieuwe content worden toegevoegd, gebaseerd op info en entertainment. Hierbij zal de band tussen mens en paard centraal worden gezet.

Hoofon is helemaal nieuw en de website en app zijn net gelanceerd (mei '22). De TV apps zijn op dit moment in ontwikkeling. Dus makkelijk kijken op je telefoon, iPad of laptop.

KNHS-leden betalen nu € 2,99 voor 3 maanden (daarna € 6,99), met daarbij de eerste 14 dagen GRATIS. Daarnaast heeft Hoofon exclusief voor KNHS leden een winactie: wordt nu lid en maak kans op 2 VIP tickets voor Horse Event (geldig t/m 20 juli 2022). Een zomer actie die je niet kan missen als paardenliefhebber!

Gebruik voor deze actie de code: KNHS

Dagelijks opzegbaar dus iedereen kan kennis maken op een hele makkelijke manier met de streamingsdienst. Verleng je hobby, kijk heerlijk weg op een strandbedje en geniet van de content.

JOIN THE RIDE – meld je nu aan op:
www.hoofon.com/ride

Categorie: hoofon, streamingsdienst

Ander Nieuws

  • Springruiters TeamNL winnen Nations Cup CHIO Rotterdam
    Springruiters TeamNL winnen Nations Cup CHIO Rotterdam
  • Rob Ehrens, bedankt!
    Rob Ehrens, bedankt!
  • Inschrijving Bixiedag 2022 geopend
    Inschrijving Bixiedag 2022 geopend