­ KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard - KNHS

KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard

Ga je graag op reis, maar vind je het lastig om je paard thuis achter te laten? Iedereen met één of meerdere paarden zal dit herkennen: Je wilt graag op reis of op vakantie, maar wat doe je als je paard ziek wordt vlak voordat je weggaat? Of je bent al op vakantie en er gebeurt iets met je paard thuis, dan wil je toch het liefst gelijk naar huis? Om deze keuze makkelijk te maken is er nu een reisverzekering die rekening houdt met je paard.

Bij de meeste reisverzekeringen kan je wel meeverzekeren dat je je vakantie kunt annuleren als je zelf of een gezinslid ziek wordt of in het ergste geval overlijdt. Maar hoe zit dat met je paard? Daar wordt lang niet altijd rekening mee gehouden. Bij de KNHS begrijpen we jouw passie en liefde voor je paard. Wij begrijpen als geen ander dat je paard enorm belangrijk voor je is en dat je niet met een gerust hart op vakantie gaat of bent als je paard iets mankeert of erger nog, als je paard overlijdt.

DE REISVERZEKERING VOOR JOU ÉN JE PAARD.

Daarom hebben wij exclusief voor KNHS-leden een uitgebreide doorlopende reis/annuleringsverzekering ontwikkeld in nauwe samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en Zeker in Sport, de assurantietussenpersoon voor Sportbonden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over extra kosten als je je vakantie wilt annuleren of als je eerder naar huis terug wilt als er iets met je paard aan de hand is. Het geeft toch een goed gevoel om een vakantie te kunnen boeken zonder je zorgen te hoeven maken over je paard.

 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel meer over de reisverzekering. 

Ander Nieuws

  • CORONA-UPDATE: BIJNA ALLE MAATREGELEN OPGEHEVEN, VANAF 26 JUNI, WEDSTRIJDEN WEER TOEGESTAAN
    CORONA-UPDATE: BIJNA ALLE MAATREGELEN OPGEHEVEN, VANAF 26 JUNI, WEDSTRIJDEN WEER TOEGESTAAN
  • KNHS Young Leaders in gesprek met Cees Roozemond
    KNHS Young Leaders in gesprek met Cees Roozemond
  • KNHS-Witte van Moort Para-Dressuur Trophy weer van start
    KNHS-Witte van Moort Para-Dressuur Trophy weer van start