­ Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam! - KNHS

Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!

Heb jij al kaarten besteld voor CHIO Rotterdam? Van 22 tot en met 26 juni is het Kralingse Bos the place to be voor fantastische topsport en gezelligheid! En KNHS-leden krijgen op de tickets van donderdag en zondagochtend maar liefst 50% korting.

Op donderdag komen niet alleen de Nederlandse Grand Prix-dressuurruiters in actie, maar ook alle internationale dressuurruiters en ’s avonds wordt de 1.55m-kwalificatie voor de Longines Grand Prix of Rotterdam verreden. Topruiters zoals Harrie Smolders, Maikel van der Vleuten, Sanne Thijssen, Marc Houtzager, Willem Greve, Henrik von Eckermann, Marcus Ehning, Olivier Philippaerts en vele andere zijn van de partij.

KNHS-leden profiteren ook op zondag tijdens de jeugdochtend van 50% korting op de tickets. Het thema van deze ochtend is teamsport met onder andere een carrouseldemonstratie, voltige en een relais springen competitie. Daarnaast kunnen er stokpaardjes worden gemaakt, geschminkt en nog veel meer! Ook zullen er meet & greets zijn met enkele Nederlandse topruiters.

Bestel nu je kaarten voor donderdag met de actiecode KNHS502022Donderdag en voor zondag met de actiecode KNHS502022Jeugdochtend en profiteer van 50% korting. Bekijk het gehele programma en bestel je tickets hier.

 

Categorie: CHIO Rotterdam, ledenvoordeel

Ander Nieuws

  • 30% korting op tickets Horse Event 2022
    30% korting op tickets Horse Event 2022
  • Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
    Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
  • Young Leaders over leiderschap, imago en opinie tijdens CHIO *video*
    Young Leaders over leiderschap, imago en opinie tijdens CHIO *video*