­ Korting masterclasses Horseriding.Academy - KNHS

Korting masterclasses Horseriding.Academy

Toptrainers uit de paardensport hebben in samenwerking met de KNHS het nieuwe masterclassplatform Horseriding.Academy ontwikkeld. Op dit platform geven diverse toptrainers van Nederland een eigentijdse, hoogwaardige en unieke online masterclass. Horseriding.Academy is een samenwerking tussen diverse trainers en wordt gefaciliteerd door de KNHS.

Masterclass Imke Schellekens-Bartels

In deze ruim twee uren durende masterclass van Imke Schellekens-Bartels leer jij alles over het dressuurmatig opleiden van het paard op een diervriendelijke wijze. In acht lessen neemt Imke je stapsgewijs mee in haar trainingssysteem op Academy Bartels. Met prachtige beelden, waarin Imke en haar leerlingen verschillende paarden rijden, leert ze jou alles over de leertheorie van paarden, de atletische ontwikkeling van het paard, houding en zit van de ruiter en geeft ze jou praktische tips voor een goede wedstrijdvoorbereiding, die je direct kunt toepassen. Deze masterclass is ontwikkeld met medewerking van Imke’s moeder en Olympisch amazone Tineke Bartels, paardenfysiotherapeut Jarko Dun en humaan fysiotherapeut Saskia Heijkant en is met recht een must see voor iedere ruiter die beter wil leren paardrijden.

 

Masterclass Rob Ehrens
In deze 2,5 uur durende praktische masterclass laat Rob Ehrens samen met zijn zoon Robbert diverse oefeningen zien waar je thuis mee aan de slag kunt. Ze gaan met diverse paarden aan het werk, alles in een logische opbouw rekening houdend met de leeftijd, ervaring en karakter van het paard. In 10 lessen komen onder andere het trainen van je oog voor de sprong, het oefenen van lijntjes, parcoursen en barrage rijden en het mentale stuk aan bod. De filmische beelden en verhelderende grafische vormgeving maken deze masterclass een must-see voor iedere ambitieuze (spring)ruiter en amazone die wil leren.

Masterclass Alex van Silfhout
In de ruim twee uur durende masterclass van Alex van Silfhout vertelt hij openhartig over zijn visie op paardrijden en paardenwelzijn, zijn trainingsmethoden en over zijn rol als bondscoach. In tien lessen neemt Alex je mee in het dagelijkse leven op Stal van Silfhout. Zijn zoon Diederik en de amazones Febe van Zwambagt en Anne Meulendijks rijden verschillende paarden en aan de hand daarvan wordt de opleiding van een dressuurpaard, de oefeningen maar ook de valkuilen uitgelegd. Hierbij laat Alex verschillende type paarden zien, zodat je als ruiter leert welke hulpen voor welk type paard geschikt zijn. Door de filmische insteek van de masterclass is er een uniek kijkje in het leven van de Nederlandse bondscoach ontstaan. Deze masterclass is een must-see voor dressuurruiters- en amazones op elk niveau.

Licentiepunten voor KNHS-instructeurs
Instructeurs ontvangen 50 licentiepunten voor het volgen van een masterclass van Rob Ehrens of Alex van Silfhout, de masterclasses tellen als een officiële KNHS-bijscholing. Stuur hiervoor een mailtje naar academy@knhs.nl o.v.v. licentiepunten als je een masterclass hebt afgenomen en bekeken. 

KNHS-Ledenvoordeel
KNHS-startpashouders profiteren van € 55,- voordeel en betalen € 95,- in plaats van €150,- voor de masterclass van Imke Schellekens-Bartels, Rob Ehrens of van Alex van Silfhout. Alle startpashouders hebben een mail ontvangen met een kortingscode. Heb je de mail gemist? Stuur een mailtje naar info@knhs.nl o.v.v. kortingscode masterclass, dan sturen wij je de code toe. 

KNHS-leden zonder startpas profiteren uiteraard ook van een mooie korting en betalen €125 in plaats van € 150. Gebruik de kortingscode: KNHSvoordeel2020 op www.horseriding.academy. Vul de code in bij betalen en klik vervolgens op ‘valideren' om de code te activeren. 

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.horseriding.academy

 

Categorie: Alex van Silfhout, masterclass, ledenvoordeel, korting, Horseriding.Academy, licentiepunten, Winactie

Ander Nieuws

  • Verzilver nu je gratis masterclass
    Verzilver nu je gratis masterclass
  • Gratis online masterclass startpashouders
    Gratis online masterclass startpashouders
  • KNHS College Tour gemist? Kijk terug op Horseriding.Academy
    KNHS College Tour gemist? Kijk terug op Horseriding.Academy