­ Korting masterclasses Horseriding.Academy - KNHS

Korting masterclasses Horseriding.Academy

Toptrainers uit de paardensport hebben in samenwerking met de KNHS het nieuwe masterclassplatform Horseriding.Academy ontwikkeld. Op dit platform geven diverse toptrainers van Nederland een eigentijdse, hoogwaardige en unieke online masterclass. Horseriding.Academy is een samenwerking tussen diverse trainers en wordt gefaciliteerd door de KNHS.

Masterclass Imke Schellekens-Bartels
In deze ruim twee uren durende masterclass van Imke Schellekens-Bartels leer jij alles over het dressuurmatig opleiden van het paard op een diervriendelijke wijze. In acht lessen neemt Imke je stapsgewijs mee in haar trainingssysteem op Academy Bartels. Met prachtige beelden, waarin Imke en haar leerlingen verschillende paarden rijden, leert ze jou alles over de leertheorie van paarden, de atletische ontwikkeling van het paard, houding en zit van de ruiter en geeft ze jou praktische tips voor een goede wedstrijdvoorbereiding, die je direct kunt toepassen. Deze masterclass is ontwikkeld met medewerking van Imke’s moeder en Olympisch amazone Tineke Bartels, paardenfysiotherapeut Jarko Dun en humaan fysiotherapeut Saskia Heijkant en is met recht een must see voor iedere ruiter die beter wil leren paardrijden. 

Masterclass Rob Ehrens
In deze 2,5 uur durende praktische masterclass laat Rob Ehrens samen met zijn zoon Robbert diverse oefeningen zien waar je thuis mee aan de slag kunt. Ze gaan met diverse paarden aan het werk, alles in een logische opbouw rekening houdend met de leeftijd, ervaring en karakter van het paard. In 10 lessen komen onder andere het trainen van je oog voor de sprong, het oefenen van lijntjes, parcoursen en barrage rijden en het mentale stuk aan bod. De filmische beelden en verhelderende grafische vormgeving maken deze masterclass een must-see voor iedere ambitieuze (spring)ruiter en amazone die wil leren.

Masterclass Alex van Silfhout
In de ruim twee uur durende masterclass van Alex van Silfhout vertelt hij openhartig over zijn visie op paardrijden en paardenwelzijn, zijn trainingsmethoden en over zijn rol als bondscoach. In tien lessen neemt Alex je mee in het dagelijkse leven op Stal van Silfhout. Zijn zoon Diederik en de amazones Febe van Zwambagt en Anne Meulendijks rijden verschillende paarden en aan de hand daarvan wordt de opleiding van een dressuurpaard, de oefeningen maar ook de valkuilen uitgelegd. Hierbij laat Alex verschillende type paarden zien, zodat je als ruiter leert welke hulpen voor welk type paard geschikt zijn. Door de filmische insteek van de masterclass is er een uniek kijkje in het leven van de Nederlandse bondscoach ontstaan. Deze masterclass is een must-see voor dressuurruiters- en amazones op elk niveau.

Licentiepunten voor KNHS-instructeurs
Instructeurs ontvangen 50 licentiepunten voor het volgen van een masterclass van Rob Ehrens of Alex van Silfhout, de masterclasses tellen als een officiële KNHS-bijscholing. Stuur hiervoor een mailtje naar academy@knhs.nl o.v.v. licentiepunten als je een masterclass hebt afgenomen en bekeken. 

 

Nieuwjaarsactie
Begin het nieuwe jaar goed en spijker je kennis bij met een online masterclass van één van onze grootmeesters uit de paardensport. Je betaalt tot en met 31 januari 2021 slechts € 49,95 voor een online masterclass. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.horseriding.academy

 

Categorie: Alex van Silfhout, masterclass, ledenvoordeel, korting, Horseriding.Academy, licentiepunten, Winactie

Ander Nieuws

  • #Welzijnsweetje tekenbeten
    #Welzijnsweetje tekenbeten
  • Online KNHS College Tour Willem Greve: Deskundig opleiden van springpaarden
    Online KNHS College Tour Willem Greve: Deskundig opleiden van springpaarden
  • Online College Tour Werken aan de hand met Bastiaan de Recht
    Online College Tour Werken aan de hand met Bastiaan de Recht