­ Korting masterclasses Rob Ehrens en Alex van Silfhout - KNHS

Korting masterclasses Rob Ehrens en Alex van Silfhout

Toptrainers uit de paardensport hebben in samenwerking met de KNHS het nieuwe masterclassplatform Horseriding.Academy ontwikkeld. Op dit platform geven diverse toptrainers van Nederland een eigentijdse, hoogwaardige en unieke online masterclass. Horseriding.Academy is een samenwerking tussen diverse trainers en wordt gefaciliteerd door de KNHS.

Masterclass Rob Ehrens
In deze 2,5 uur durende praktische masterclass laat Rob Ehrens samen met zijn zoon Robbert diverse oefeningen zien waar je thuis mee aan de slag kunt. Ze gaan met diverse paarden aan het werk, alles in een logische opbouw rekening houdend met de leeftijd, ervaring en karakter van het paard. In 10 lessen komen onder andere het trainen van je oog voor de sprong, het oefenen van lijntjes, parcoursen en barrage rijden en het mentale stuk aan bod. De filmische beelden en verhelderende grafische vormgeving maken deze masterclass een must-see voor iedere ambitieuze (spring)ruiter en amazone die wil leren.

Masterclass Alex van Silfhout
In de ruim twee uur durende masterclass van Alex van Silfhout vertelt hij openhartig over zijn visie op paardrijden en paardenwelzijn, zijn trainingsmethoden en over zijn rol als bondscoach. In tien lessen neemt Alex je mee in het dagelijkse leven op Stal van Silfhout. Zijn zoon Diederik en de amazones Febe van Zwambagt en Anne Meulendijks rijden verschillende paarden en aan de hand daarvan wordt de opleiding van een dressuurpaard, de oefeningen maar ook de valkuilen uitgelegd. Hierbij laat Alex verschillende type paarden zien, zodat je als ruiter leert welke hulpen voor welk type paard geschikt zijn. Door de filmische insteek van de masterclass is er een uniek kijkje in het leven van de Nederlandse bondscoach ontstaan. Deze masterclass is een must-see voor dressuurruiters- en amazones op elk niveau.

Licentiepunten voor KNHS-instructeurs
Instructeurs ontvangen 50 licentiepunten voor het volgen van een masterclass van Rob Ehrens of Alex van Silfhout, de masterclasses tellen als een officiële KNHS-bijscholing. Stuur hiervoor een mailtje naar academy@knhs.nl o.v.v. licentiepunten als je een masterclass hebt afgenomen en bekeken. 

KNHS-Ledenvoordeel
KNHS-startpashouders profiteren van € 55,- voordeel en betalen € 95,- in plaats van €150,- voor de masterclass van Rob Ehrens of van Alex van Silfhout. Alle startpashouders hebben een mail ontvangen met een kortingscode. Heb je de mail gemist? Stuur een mailtje naar info@horseriding.academy o.v.v. kortingscode masterclass, dan sturen wij je de code toe. 

KNHS-leden zonder startpas profiteren uiteraard ook van een mooie korting en betalen €125 in plaats van € 150. Gebruik de kortingscode: KNHSvoordeel2020 op www.horseriding.academy. Vul de code in bij betalen en klik vervolgens op ‘valideren' om de code te activeren. 

Winactie masterclass Alex van Silfhout
Wil je het geleerde meteen in de praktijk brengen? Dat komt goed uit want je maakt kans op een privéles van niemand minder dan Alex van Silfhout. We verloten deze les onder de eerste 500 afnemers. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.horseriding.academy

 

Categorie: Alex van Silfhout, masterclass, ledenvoordeel, korting, Horseriding.Academy, licentiepunten, Winactie

Ander Nieuws

  • Online masterclass Rob Ehrens nu beschikbaar op Horseriding.Academy
    Online masterclass Rob Ehrens nu beschikbaar op Horseriding.Academy
  • Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
    Open Manegedagen van 18 t/m 27 september 2020
  • Toptrainers lanceren in samenwerking met KNHS Horseriding.Academy
    Toptrainers lanceren in samenwerking met KNHS Horseriding.Academy