­ Met korting naar Jumping Amsterdam 2022! - KNHS

Met korting naar Jumping Amsterdam 2022!

Jumping Amsterdam is in 2022 wederom host van de FEI Dressage World Cup™ en de Longines FEI Jumping World Cup™. Met de Anemone Horse Trucks Grote Prijs van Amsterdam powered by Stoeterij Sterrehof, het internationaal springen U25, de finales basisspringen, de nationale dressuurrubrieken, de finale van de Subli Competitie jonge dressuurpaarden en de Novotel Jumpertjes Kinderochtend is er weer een zeer gevarieerd programma samengesteld dat volop ruimte biedt voor internationale topsport, breedtesport, talentontwikkeling, paradressuur en show.

Uitgebreid shoppen en lekker eten en drinken kan natuurlijk ook op Jumping. In het promodorp dat ook deze editie maar liefst 2 hallen beslaat, bevinden zich meer dan 70 standhouders en bij de diverse eetgelegenheden is het culinair genieten. Drink een heerlijke kop koffie in “Het Vondelpark” aan de losrijpiste, schuif aan bij de lopende band van Sushi Time of geniet a la carte in het Holland Restaurant terwijl je uitkijkt over de wedstrijdpiste: op Jumping kan het allemaal. En lekker eten en drinken bij café Bolle Jan op het horecaplein.

Met korting naar Jumping Amsterdam 2022!
Alle (inter)nationale helden, zowel ruiters als paarden, zijn van 27 tot en met 30 januari te vinden in de RAI. Jij toch ook? Als KNHS-lid krijg je maar liefst 15% korting op toegangskaarten voor Jumping Amsterdam! Deze actie is alleen geldig in de early bird periode tot en met 30 november 2021 en geldt voor donderdag, vrijdag en zondagochtend. Bestel nu kaarten met 15% korting voor o.a. de Grand Prix-dressuur, De Telegraaf Avond of de Novotel Jumpertjes Kinderochtend.

De promotiecode KNHSJUMP22 biedt 15% korting op de onderstaande dagdelen:

 • Donderdag
 • Vrijdag overdag
 • Vrijdagavond
 • Zondagochtend

Kies in de bestelmodule eerst een vak, vul dan de promotiecode in en vervolgens kun je het aantal tickets selecteren.

Deze actie is geldig van 1 oktober t/m 30 november.

Bestel je tickets

Heb je vragen over het bestelproces? Neem dan contact op met Ticketpoint via 0900-9000 8000.

Categorie: Jumping Amsterdam, KNHS Ledenvoordeel, Korting

Ander Nieuws

 • KNHS College Tour ‘Lesgeven aan kinderen’ *verplaatst*
  KNHS College Tour ‘Lesgeven aan kinderen’ *verplaatst*
 • Online KNHS College Tour 23 november: ‘PPID bij paarden’
  Online KNHS College Tour 23 november: ‘PPID bij paarden’
 • Online KNHS College Tour Drieluik Voltige
  Online KNHS College Tour Drieluik Voltige