­ Samen voor duurzaamheid - KNHS

Samen voor duurzaamheid

Gratis Zonneplan t.w.v. €250,- Wanneer we denken aan verduurzaming is het gebruik maken van zonne-energie een logische eerste stap. De stroom die u daarmee opwekt is namelijk volledig groen én duurzaam. Met de keuze voor zonnepanelen gaat u ook nog eens flink besparen op uw energielasten. Dat maakt zonnepanelen een zeer interessante investering.

 Exclusief voor de leden van KNHS

Als lid van KNHS bieden we u tijdelijk een gratis en vrijblijvend Zonneplan t.w.v. € 250,-. Daarmee krijgt u een volledig inzicht over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak. U ontvangt een compleet overzicht met een berekening van de te verwachten opbrengst, subsidiemogelijkheden en een berekening van uw eventuele aftrekposten. Tevens bevat het een overzicht van de materialen die het beste passen bij uw huidige situatie en verbruik. 

Gratis en vrijblijvend

Vul het formulier zo compleet mogelijk in en wij zullen u ons Gratis Zonneplan toesturen. Daarnaast sturen we de contactgegevens mee van onze expert op het gebied van zonnestroom en verduurzaming. Zo kunt u altijd bij de juiste persoon terecht met eventuele vragen.

 Gratis Zonneplan

Ander Nieuws

  • KNHS Indoorkampioenschappen 2021 afgelast
    KNHS Indoorkampioenschappen 2021 afgelast
  • Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy
    Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy
  • John van der Starre stopt als bestuurslid KNHS
    John van der Starre stopt als bestuurslid KNHS