­ Samen Vitaal met Zilveren Kruis en One Switch - KNHS

Samen Vitaal met Zilveren Kruis en One Switch

Ruiters en amazones steken onwijs veel tijd, liefde en energie in het welzijn van hun paarden. Voor het paard staat vaak een compleet team klaar, zoals een hoefsmid, dierenarts, fysiotherapeut, osteopaat en ga zo maar door. Ze krijgen de best mogelijke verzorging en een uitgebalanceerde voeding. Maar wie denkt er aan jouw welzijn en gezondheid?

 

Samen met partners Zilveren Kruis en One Switch zet de KNHS zich in om kennis over ruitervitaliteit beschikbaar te stellen aan ruiters en amazones. Als lid van de KNHS profiteer jij dan ook van het KNHS-Ledenvoordeel!

Goed verzekerd
Paardrijden is sport die veel van je vraagt, zowel fysiek als mentaal. Je coördineert je eigen inspanning en ontspanning en die van je paard. Zorg daarom voor een goed opgebouwde en complete training. Dit is niet alleen voor je paard belangrijk maar ook voor je eigen welzijn. Mocht je ondanks een goede training toch een blessure oplopen dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Zilveren Kruis heeft speciaal voor KNHS-leden een korting op de basis- en aanvullende verzekering, waarin extra aandacht is voor fysiotherapie, psychische zorg en sport gerelateerde blessures. Inmiddels hebben al meer dan 5.900 KNHS-leden deze verzekering afgesloten. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.zk.nl/knhs.

 

 

Gratis online masterclass ruitervitaliteit
De eerste 75 verzekeringsnemers die in november 2021 nieuw in het KNHS-collectief deelnemen, ontvangen van de KNHS een gratis online Masterclass over Ruitervitatliteit van One Switch ter waarde van € 49,95 aangeboden. Alle overige KNHS-leden krijgen bij het afsluiten van een verzekering 20% korting op een One Switch Masterclass.

Ben je al collectief verzekerd via de KNHS en Zilveren Kruis?  Dan mogen wij je de Masterclass van One Switch aanbieden met maar liefst € 20,- korting en betaal je geen € 49,95, maar €29,95. Wil je van dit aanbod gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar janneke@oneswitch.nl onder vermelding van je polisnummer en KNHS-nummer. Je ontvangt dan de unieke kortingscode. 

De KNHS, Zilveren Kruis en OneSwitch communiceren uitsluiteind voor dit doeleinde met elkaar om zo te checken of leden aan het collectief kunnen deelnemen. Door je aan te melden voor de Online Masterclass of het collectieve verzekeringsdeel ga je hiermee akkoord.

 

 

 *Alle informatie en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Ander Nieuws

  • In Memoriam Willem Luiten
    In Memoriam Willem Luiten
  • Deelnemers internationale wedstrijden 26 september 2022 t/m 2 oktober 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 26 september 2022 t/m 2 oktober 2022
  • Jolanda de Vos ontvangt zilveren KNHS-speld
    Jolanda de Vos ontvangt zilveren KNHS-speld