Individueel lid worden

Wil je alle voordelen van het KNHS-lidmaatschap, maar geen wedstrijden rijden en je ook niet aansluiten bij een vereniging? Dan is het individuele (of persoonlijke) lidmaatschap een prima keus. In 2018 kost dit € 21,75 per jaar.

Hoe sluit ik een individueel lidmaatschap af?

Een individueel lidmaatschap maak je eenvoudig aan via MijnKNHS. Heb je nog geen account, dan kun je je gratis registreren en daarna inloggen. Onder 'Mijn Gegevens' kun je bij 'Lidmaatschappen' je lidmaatschap aanmaken. Heb je vragen of lukt het niet? Neem dan contact op met de KNHS Servicedesk via e-mail, WhatsApp of telefoon.

Wat kan ik met dit lidmaatschap?

Met een individueel lidmaatschap krijg je 2x per jaar gratis Paard&Sport Magazine thuisgestuurd en gelden alle ledenvoordeelacties, inclusief de verzekeringen. Ook mag je onbeperkt meedoen aan KNHS Impulsrubrieken en BB-rubrieken om kennis te maken met de wedstrijdsport. Let op: wil je mee gaan doen aan wedstrijden, dan moet je lid worden van een vereniging om een startpas aan te kunnen vragen. 

Mijn individuele lidmaatschap verlengen of opzeggen

Je lidmaatschap van de KNHS wordt automatisch verlengd.

 • Wil je je lidmaatschap stopzetten? Meld je dan minimaal 4 weken voor de vervaldatum af via MijnKNHS. 
 • Ga je officiële KNHS-wedstrijden rijden, dan heb je een startpas nodig. Die kun je alleen aanvragen als je lid bent van een KNHS-vereniging of via een FNRS-ruitersportcentrum. Vergeet niet om je individuele lidmaatschap dan zelf stop te zetten via MijnKNHS.

Categorie: lid, lidmaatschap, lid worden

Ander nieuws

 • Startlijsten KNHS Indoorkampioenschappen Subtop staan online
  Startlijsten KNHS Indoorkampioenschappen Subtop staan online
 • Nieuwe praktijklocatie voor paardensportopleidingen Aeres MBO Barneveld
  Nieuwe praktijklocatie voor paardensportopleidingen Aeres MBO Barneveld
 • Harry’s Horse en KNHS verlengen samenwerking
  Harry’s Horse en KNHS verlengen samenwerking
Wij maken gebruik van cookies Ok