Audevard Next Endurance Generation traint in Ermelo

Geplaatst op 27 februari 2015 in Endurance

Deze week trainde het perspectieventeam endurance op het KNHS-centrum in Ermelo. De talenten van de KNHS Audevard Next Endurance Generation kregen onder leiding van bondscoach Emile Docquier les van de bekende enduranceruiter Virginier Atger uit Frankrijk. Ook kaderleden Marijke Visser, Joyce van den Berg, Jarmila Lakeman, Liselore van Zetten en Puck van der Lugt sloten aan bij de tweedaagse training. De senioren Helen de Vries en Iris van der Horst waren eveneens aanwezig bij het theoriegedeelte.

Onder de noemer KNHS Audevard Next Endurance Generation wordt begeleiding geboden aan jonge getalenteerde enduranceruiters die internationale ambitie hebben. Het talentherkenning- en ontwikkelingsplan voor de edurancesport moet zorgen voor doorstroming naar het kader, om op termijn aansluiting met de wereldtop te  bewerkstelligen. De meest talentvolle gescoute sporters komen in aanmerking voor sporttechnische trainingen en deskundigheidsbevordering op gebieden als stal- en wedstrijdmanagement, mental coaching, fysieke gezondheid etc. Kijk voor meer informatie op www.endurancejeugd.nl/audevard-next-generation/.    

Over Audevard
De komende drie jaar ondersteunt Audevard Laboratories uit Frankrijk de perspectieventeams mennen en endurance van de KNHS.Audevard is het eerste veterinaire farmaceutische laboratorium dat zich exclusief op de gezondheid van paarden heeft toegelegd. De diverse producten in het assortiment van Audevard worden internationaal reeds jarenlang succesvol gebruikt. De werking van de verschillende producten is middels wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Meer informatie: 
www.audevard.com.

Foto: Suzanne Pen

Ander Nieuws

  • Reglementswijziging endurance per 1 maart 2019
    Reglementswijziging endurance per 1 maart 2019
  • Overzicht hippische kaders per 1 februari 2019
    Overzicht hippische kaders per 1 februari 2019
  • Deelnemers internationale wedstrijden 28 januari 2019 t/m 3 februari 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 28 januari 2019 t/m 3 februari 2019