Grand Prix in Spruce Meadows live op Horse & Country TV

Geplaatst op 08 september 2015 in Springen

Zal Scott Brash zondag 13 september de bonus van de Rolex Grand Slam van Spruce Meadows winnen? Springsportliefhebbers uit Engeland, Ierland en Nederland kunnen de wedstrijd live volgen op Horse & Country TV.

De CP International van Spruce Meadows in Calgary, Canada, is een van de drie evenementen waar de Rolex Grand Prix wordt verreden. De andere twee zijn gehouden in Genève en Aken. Rolex biedt een bonus van 1 miljoen euro aan de ruiter die alle drie de evenementen achter elkaar wint. Nu is de Britse ruiter in de positie om de Grand Slam te winnen. Het zou de eerste keer zijn, sinds de oprichting in 2013, dat de Grand Slam bonus wordt uitgekeerd. Tot nu toe heeft geen één ruiter eerder al twee overwinningen op zijn naam mogen schrijven om uiteindelijk kans te kunnen maken op het extra prijzengeld. De 28-jarige Brash uit Peebles, Schotland begon zijn overwinningen in december vorig jaar op het CHI Genève, de volgende overwinning in Aken volgde in mei dit jaar. Tijdens beide evenementen reed hij zijn toppaard, Hello Sanctos. 

Voor Nederland komen Willem Greve, Henk van de Pol, Wout Jan van der Schans en Vincent Voorn aan start in Calgary. 

Horse & Country TV zendt de Grand Prix van Spruce Meadows op zondag 13 september om 20.00 uur live uit in Engeland, Ierland en Nederland.

Bron: H&C TV 

Categorie: tv, Televisie

Ander Nieuws

  • Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore
    Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore
  • Voormalig winnaars NK Springen 1937 - 2018
    Voormalig winnaars NK Springen 1937 - 2018
  • Harrie Smolders met Don VHP Z N.O.P. knap tweede in LGCT Grand Prix van Miami
    Harrie Smolders met Don VHP Z N.O.P. knap tweede in LGCT Grand Prix van Miami