Hado levert opstapperron voor para-sporters

Geplaatst op 03 maart 2015

Hado Midden Nederland heeft speciaal voor de KNHS een opstapperron ontwikkeld voor parasporters. Het perron helpt de ruiters bij het op- en afstijgen.

Vandaag heeft Hado Midden Nederland uit Kootwijkerbroek, sponsor van de KNHS, het opstapperron geleverd op het KNHS-centrum in Ermelo: “Samen met Jan van Diermen uit Lunteren hebben we veel tijd gestopt in het ontwerp van het perron, daarbij was veiligheid voor paard en ruiter het belangrijkste uitgangspunt. Ook hebben we veel aandacht besteedt aan het gemak waarmee het perron op- en afgebouwd kan worden zodat hij als aanhanger vervoerd of opgeslagen kan worden. We zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat de para dressuurruiters en -amazones veel baat hebben bij het opstapperron”, aldus Gert Haanschoten, directeur van Hado Midden Nederland.  

Het opstapperron wordt gebruikt voor evenementen, trainingen en clinics op het Nationaal Hippisch Centrum, maar is ook te huur. De KNHS werkt er hard aan om het centrum zo toegankelijk mogelijk te maken voor gebruikers van een rolstoel en personen die slecht ter been zijn. 

Hado Midden Nederland
KNHS-sponsor Hado Midden Nederland uit Kootwijkerbroek is de officiële dealer van Böckmann. Naast de aan- en verkoop van paardentrailers en aanhangwagens van merken zoals Böckmann, Excellent, Henra, Hapert en Saris en de verhuur van koelwagens, tapwagens, paardentrailers, paardenambulances, autotransporters en biertaps, heeft Hado Midden Nederland ook een BOVAG gecertificeerde werkplaats voor onderhoud, renovaties en reparaties.  

Categorie: opstapperron, rolstoel, para-sport

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: Tempowisselingen
    Leren paardrijden: Tempowisselingen
  • Zinderende finale KNHS-FNRS Springcompetitie 2018/2019
    Zinderende finale KNHS-FNRS Springcompetitie 2018/2019
  • Opstapperron aangepast sporten te huur
    Opstapperron aangepast sporten te huur