Hippiade: Exloo weer het beste viertal

Geplaatst op 05 september 2015 in Dressuur & para

Rijvereniging Exloo is dé te kloppen vereniging in de afdelingsdressuur. De M/Z Kür op Muziek werd op de Hippiade dan ook weer heel gemakkelijk een prooi voor de verenging uit Drenthe.

Rijvereniging Exloo is dé te kloppen vereniging in de afdelingsdressuur. De M/Z Kür op Muziek werd dan ook weer heel gemakkelijk een prooi voor de verenging uit Drenthe. Met 75 procent ging de titel naar het viertal onder leiding van Koos Naber. “Ik vond dat we een hele nette proef reden. Iets behoudend in de uitgestrekte gangen, maar verder heel goed”, vertelt de succescommandant bescheiden.

Naber’s viertal bestond uit Ina Beuving met Enzo van de Lochthoeve, Anneke Roos op Ricardo, Lisette Peeters op Erona-Utopia en Esther Post met Desperado M. De 17-jarige Nikki Savenije en Doris Day Sollenburg waren vandaag op de Hippiade reserve, maar trainden de afgelopen maanden wel degelijk mee. Vorige week op de Hippiade ging het zestal van Exloo met de titel naar huis.

Rijvereniging Argonaut uit Sint Willebrord veroverde de reserve-titel in de Kür op Muziek voor viertallen. De overige meertal-rubrieken, het verenigingskampioenschap, de B en L1 dressuur werden vanwege het slechte weer afgelast en zullen op een later tijdstip worden. 

Uitslag Hippiade Viertal Kür op muziek M/Z
1. RV Exloo (Exloo) - 75,083%
2. RV Argonaut (Sint-Willebrord) - 73,084%

Foto: Koos Naber ontvangt de felicitaties van KNHS-directeur John Bierling (www.digishots.nl)

Ander Nieuws

  • IK Ermelo 2019: Startlijsten Subtop online
    IK Ermelo 2019: Startlijsten Subtop online
  • NIEUW: Dressuurwedstrijden voor kids met leeftijdsgenoten
    NIEUW: Dressuurwedstrijden voor kids met leeftijdsgenoten
  • Kom jij in aanmerking voor het KNHS Talentenplan?
    Kom jij in aanmerking voor het KNHS Talentenplan?