Kerstinstructiedag speciaal voor ponyruiters op 21 december 2015

Geplaatst op 01 december 2015

Op maandag 21 december 2015 is er een Kerstinstructiedag speciaal voor ponycombinaties op het KNHS-centrum in Ermelo.

Ochtendprogramma
In de ochtend krijg je naar keuze een springles van Guido Schoemaker of een dressuurles van Jesse Teune. De lessen zijn in de Amaliahal en de Beatrixhal. Na de les maak je een taart voor je pony en eet je tussen de middag zelf lekker in Brasserie De Ruif. 

Middagprogramma
In de middag mag je kiezen tussen een spring- of dressuurles (van Guido of Jesse) of deelname aan het Rondje Educatie 'Mentale training voor kinderen’ door sportpsychologe Sanne Beijerman. Sanne geeft je op een leuke manier veel tips. Bijvoorbeeld wat je kunt doen als je zenuwachtig bent voor wedstrijd en hoe je je goed kunt concentreren. Het middagprogramma wordt afgesloten met een lekkere maaltijd in Brasserie De Ruif.

Kosten en aanmelden
Deelname aan de Kerstinstructiedag kost € 65,- per ponyruiter. Dat is inclusief een stal voor je pony, de maaltijden voor jezelf en deelname aan het ochtend- en middagprogramma (twee keer les of 1x les en 1x deelname aan de workshop ‘Mentale training’. Inschrijven kan via MijnKNHS.

Deelname aan de workshop van Sanne Beijerman
Het is ook mogelijk om alleen naar de workshop van Sanne te gaan, zonder de rest van het programma te volgen. Ook ouders van kinderen die meedoen aan het programma kunnen aanschuiven. De entree is € 15,- per persoon. Meld je hier aan voor alleen de workshop van Sanne

Ander Nieuws

  • Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
    Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum
    Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum