Kom naar de KNHS-stand op Paard&Koets

Geplaatst op 05 november 2015 in Mennen & para

Het is bijna zo ver Paard&Koets 2015! Van 6 tm 8 november vind je op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo alles voor de menliefhebber.

Wil je alles leren over de mensport tijdens ruim 25 demonstraties per dag? Geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen? Andere menliefhebbers ontmoeten? Advies over voeding en training? Kom dan naar hét totaalevenement van de mensport, Paard&Koets.

Natuurlijk is de KNHS ook vertegenwoordigd op Paard&Koets. Kom naar de KNHS-stand voor leuke winacties. Je maakt kans op een opleiding voor het Menbewijs, een les van Bram Chardon of 100 kilo voer! Je bent voor al je vragen over het menbewijs, de menopleidingen of de KNHS in het algemeen bij ons aan het goede adres. Heb je geen vraag? Kom dan gezellig langs voor een praatje en neem gelijk een leuk cadeautje mee.

Heb je nog geen kaartjes voor Paard&Koets? Bestel ze dan gauw online met 25% ledenvoordeel. (www.knhs.nl/ledenvoordeel) We zien je graag op Paard&Koets in onze stand in de Amaliahal.

Over Paard&Koets
Paard&Koets wordt voor de tweede maal op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gehouden. Dit jaar is het evenement gegroeid met 50% t.o.v. vorig jaar naar zo’n 7.500 m², waar de bezoeker 120 stands, een showpiste, een workshoppiste en een seminarzaal vindt. Paard&Koets waarborgt de gezellige sfeer en groeit van twee naar drie evenementendagen (6, 7 en 8 november). In de showpiste zijn alle dagen talloze nationale en internationale coryfeeën uit de mensport te bewonderen in clinics en shows. Kijk voor meer informatie op www.paardenkoets.nl

 

Ander Nieuws

  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
  • Deelnemers internationale wedstrijden 8 t/m 14 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 8 t/m 14 april 2019