Meulendijks Rondhout, De Kostendrukkers en KNHS tekenen sponsorcontract

Geplaatst op 22 juni 2015

Dit weekend ondertekenden Antoon Meulendijks van Meulendijks Rondhout B.V. uit Heeze, Sandra Zoutendijk van De Kostendrukkers B.V. uit Rotterdam en KNHS-directeur Topsport Maarten van der Heijden het contract dat beide sponsors de komende twee jaar aan de KNHS blijft verbinden. De contractondertekening op CHIO Rotterdam verzekert komend seizoen de doorgang van de KNHS-MDH Kosterdrukkers Cup voor Junioren en Young riders in de dressuursport.

“Het is belangrijk dat dressuurcombinaties een kans krijgen om zich te ontwikkelen en ervaring op doen op een hoger niveau. De KNHS-MDH Kostendrukkers Cup biedt deze mogelijkheid en wij zijn trots om daar als sponsor ons steentje aan bij te dragen,” aldus beide sponsors.De KNHS-MDH Kostendrukkers Cup heeft als belangrijkste doel om de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en is een belangrijke competitie voor de kadervorming. “Deze competitie waarborgt een hoog niveau van wedstrijden die van groot belang zijn voor kadervorming en gezonde concurrentie. Fijn dat deze competitie, dankzij deze sponsors, gecontinueerd kan worden,” zegt Maarten van der Heijden.

Vorige week werd de finale van de dressuurcompetitie verreden in Etten-Leur. De winst bij de Young riders ging naar Dana van Lierop met Equestricons Wallküre en bij de Junioren naar Veronique van der Panne met Whatsever.

Meer informatie: www.knhs.nl/kostendrukkerscup

De Kostendrukkers
De Kostendrukkers B.V. is een drukkerij, gespecialiseerd in de vervaardiging van zelfklevende etiketten in allerlei soorten, die dagelijks hun weg vinden door heel Europa. De focus ligt daarbij voornamelijk op de agro- en petrochemische markten. De Kostendrukkers draagt de sport, met de paardensport in het bijzonder, een warm hart toe. Door middel van sponsoring op kleine schaal proberen zij sportclubs en individuele sporters te steunen in hun sportieve ontwikkeling, om zo tot bijzondere prestaties te kunnen komen. Informatie: www.kostendrukkers.nl.

Meulendijks Rondhout
Meulendijks Rondhout BV is al meer dan 70 jaar actief in de bosbouw. Gestart in 1940 is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot professioneel intermediair tussen houtverwerkende industrieën enerzijds en particuliere boseigenaren en overheidsinstellingen anderzijds. Het hout dat wordt geoogst vindt zijn weg naar houtverwerkende industrieën in binnen- en buitenland.

 • Zaaghout (bouw- en watermerken)
 • Profielhout (pallets, damwanden en schuttingen)
 • Grondstof voor papierindustrie

o    Grondstof voor plaatmateriaal (spaanplaat, OSB, MDF)

Informatie: www.mdhrondhout.com.

Ander Nieuws

 • Leren paardrijden: Op- en afstijgen
  Leren paardrijden: Op- en afstijgen
 • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
 • Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore
  Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore