Pikeur nieuwe kledingsponsor Jeroen Dubbeldam

Geplaatst op 05 februari 2015 in Springen

Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam rijdt de komende jaren in het kledingmerk Pikeur. Tijdens Jumping Amsterdam hebben de Nederlandse springruiter en Brokx Sport, de Nederlandse importeur van het merk Pikeur, bekend gemaakt dat zij voor 2 jaar een sponsorcontract hebben getekend.

“Het dragen van kwalitatief goede kleding is van groot belang bij het leveren van topprestaties. De kleding van Pikeur voldoet aan de juiste eigenschappen, naast de kwaliteit heeft het de juiste pasvorm en biedt het comfort”, aldus Jeroen Dubbeldam.

“De reden van de sponsoring zal voor iedereen duidelijk zijn”, vertelt Kelly Brokx, directrice van Brokx Sport. “Zowel Jeroen als het merk Pikeur zijn momenteel toonaangevend binnen de paardensport. In een tijd die onderhevig is aan veranderingen blijven Jeroen maar ook Pikeur beide vast houden aan visie, perfectie en het leveren van kwaliteit. De gesprekken met Jeroen liepen al ver voor zijn prestaties in Normandië en we zijn dan ook ontzettend trots dat Jeroen op het moment dat de wereld aan zijn voeten ligt gekozen heeft voor het merk Pikeur”.

Brokx Sport is al jaren met het bekende Duitse merk Pikeur een vaste waarde binnen de paardensport. Naast Jeroen Dubbeldam is Brokx Sport tevens sponsor van de KNHS, Academy Bartels en de ruiters Gerco Schröder, Annelies Vorsselmans, Imke Schellekens-Bartels en Stephanie Kooijman. Ook Dominique Roelofsen is zeer recentelijk is aan deze lijst toegevoegd en verschijnt net als de andere namen in de ring in Pikeur kleding.

De ruiters van de vertegenwoordigende teams voor Nederland rijden al jaren in Pikeur rijjassen. Brokx Sport is importeur van het merk Pikeur in Nederland en daarmee exclusieve sponsor van rijjassen en dressuurfracks voor de Olympische en Paralympische disciplines. De nationale teams die de Nederlandse paardensport vertegenwoordigen op internationale kampioenschappen rijden in ieder geval tot en met Rio 2016 in de kwaliteits rijjassen en dressuurfracks van Pikeur.

Bron: Pikeur

Ander Nieuws

  • IK Ermelo 2019: Ponytoppers zijn klein maar dapper *Update*
    IK Ermelo 2019: Ponytoppers zijn klein maar dapper *Update*
  • IK Ermelo 2019: Springkampioenschappen van start met pony’s
    IK Ermelo 2019: Springkampioenschappen van start met pony’s
  • De finale van de KNHS-FNRS Springcompetitie op 24 maart, ben jij er bij?
    De finale van de KNHS-FNRS Springcompetitie op 24 maart, ben jij er bij?