PK International Sportswear gaat sponsorcontract aan met Dinja van Liere

Geplaatst op 03 februari 2015 in Dressuur & para

PK International Sportswear is afgelopen week een nieuw sponsorcontract aangegaan met dressuuramazone Dinja van Liere. De talentvolle amazone is stalruiter bij Stal Hexagon en maakt deel uit van het Rabobank talententeam. Daarnaast is Dinja opgenomen in het U25 kader. Deze jonge amazone heeft al vele overwinningen op haar naam staan.

'Ik ben heel erg blij met een sponsor als PK! PK is een trendy en sportief merk met veel leuke kleuren en moderne printjes. PK is vernieuwend en is voor iedere leeftijd te dragen. Ik heb altijd al kleding van PK gedragen omdat het een goede pasvorm heeft en omdat het ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Het leuke is dat ik de kleding in mijn vrije tijd ook gewoon aan kan trekken. Doordat PK zoveel felle en verfrissende kleuren gebruikt in hun kleding past het echt bij mij!' aldus Dinja van Liere.

‘Wij zijn erg trots dat we Dinja van Liere mogen toevoegen aan het team van PK. Ze is een jonge succesvolle amazone die al veel bereikt heeft én de juiste uitstraling en het enthousiasme heeft om het merk PK te vertegenwoordigen. Dinja laat zien dat sportief en fashionable heel goed samen gaan in de paardensport,’ aldus Marieke de Heul, eigenaresse van PK International.

Over PK International Sportswear:
PK International Sportswear is opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een modieus sport merk dat verkrijgbaar is bij alle betere ruitersportzaken in meer dan 10 landen wereldwijd. Sinds januari 2008 is PK International Sportswear de officiële kledingleverancier van de KNHS casual teamkleding en supporterslijn. Meer informatie over PK International: www.pkinternational.nl

Foto: Dinja van Liere en Duval's Capri Sonne jr. wonnen de Lichte Tour tijdens Jumping Amsterdam.

Ander Nieuws

  • Oranje ruiters in topvorm bij Special Olympics
    Oranje ruiters in topvorm bij Special Olympics
  • Ook Emmelie Scholtens naar wereldbekerfinale dressuur
    Ook Emmelie Scholtens naar wereldbekerfinale dressuur
  • Leren paardrijden: Sturen
    Leren paardrijden: Sturen