Uitgebreide EK-verslaggeving op H&C TV

Geplaatst op 12 augustus 2015

Paardensportfans kunnen de Europese kampioenschappen in Aken volgen op Horse & Country TV. De in de paardensport en het buitenleven gespecialiseerde televisiezender doet uitgebreid verslag van het EK met online verslagen, video’s tijdens de wedstrijden en uitgebreide televisie-hoogtepunten na ieder programmaonderdeel.

De FEI Europese Kampioenschappen voor dressuur en springen vinden plaats tot en met zondag 23 augustus 2015. Daarna verhuist de sport naar Blair Castle in Schotland met de langverwachte FEI Europese Eventing Kampioenschappen. De reporters van H&C TV zullen op beide evenementen aanwezig zijn zodat fans toegang krijgen tot het laatste nieuws en de uitslagen.

H&C TV’s web-team zal ook online verslaggeving doen over de andere EK’s zoals het Para-dressuur en voltige. De website van H&C, die jaarlijkse meer dan 2,5 miljoen bezoekers trekt, zal een speciale Engelstalige mini-site hosten waar het laatste nieuws, verslaggeving, opiniestukken, blogs, interviews, videoclips, foto’s en social media updates over de kampioenschappen te zien zijn. 

“Door onze professionele verslaglegging kunnen we interessante video-interviews maken met toonaangevende namen in de sport, iets wat enorm populair is bij onze kijkers.” zegt H&C TV’s general manager Richard Burdett. “De uitzendingen beginnen op vrijdag 21 augustus a.s. We starten met de hoogtepunten van de landenwedstrijd dressuur, daarna gaan we door met de Grand Prix Special, de Kür op muziek, de landenwedstrijd en het individueel springen en vervolgens de eventing competitie. In totaal laten we zes uur paardensport zien van topniveau!”
 
De uitzendtijden zijn te vinden in de online tv-gids. Ook zal H&C TV’s presentatrice Jenny Rudall haar gebruikelijke mix van interviews, backstage roddels en inzichten verzorgen in haar programma Rudall’s Round-up, in dit geval rechtstreeks vanuit Aken en Blair Castle.

“We horen mensen vaak zeggen dat er niet genoeg paardensport op televisie is, maar H&C TV brengt kijkers iedere maand 30 uur aan nieuwe programmering waaronder ’s werelds meest prestigieuze hippische wedstrijden, deze zomer dus ook de Europese Kampioenschappen.”, zegt Richard Burdett. “Met meer dan 6 uur aan TV hoogtepunten en ook onze online verslaggeving, is H&C TV dé plek om het FEI EK 2015 te volgen.”
 
H&C TV is beschikbaar in Nederland, Zweden, Australië, Engeland en Ierland.

Bron: H&C TV

De dressuur- en springrubrieken in Aken zijn te volgen via de livestream van de NOS.

Categorie: EK Aken 2015

Ander Nieuws

  • #WoensdagWelzijnsWeetje Koliek
    #WoensdagWelzijnsWeetje Koliek
  • #WoensdagWelzijnsWeetje sneeuw
    #WoensdagWelzijnsWeetje sneeuw
  • Veranderingen in de Kür op muziek dressuur
    Veranderingen in de Kür op muziek dressuur