565.000 paardenliefhebbers verknocht aan zender Horse & Country TV

Geplaatst op 01 september 2016

Horse & Country TV is als enige zender die 24/7 paardenprogramma’s uitzendt een unicum in Nederland. De zender trekt steeds meer kijkers, wat niet gek is in een land dat zo gek is op paarden. Met haar ruime aanbod van paardenprogramma’s is H&C TV dé zender voor liefhebbers van paarden en het buitenleven, wat wel blijkt uit de 565.000 kijkers die de zender in juli trok!

Ons kikkerlandje telt volgens cijfers van het KNHS wel 1,2 miljoen paardensportvolgers. Dit is dan ook meteen de reden dat een zender als Horse & Country TV in vlug tempo meer kijkers trekt. Er was voor de komst van deze unieke paardenzender namelijk geen één zender in Nederland die voldoende paardensport en paard-gerelateerde programma’s uitzond. Dat blijkt maar weer uit afgelopen juli, toen H&C TV een recordaantal kijkers trok; 565.000 mensen keken naar de paardenzender (SKO figure H&C TV)! Steeds meer mensen ontdekken H&C TV: een zender die voldoet aan hun programmawensen als paardenliefhebber zijnde.

Een greep uit het programma-aanbod van Horse & Country TV zijn de internationale FEI-wedstrijden waarvan wekelijks een samenvatting wordt uitgezonden. Daarnaast zijn er kinderprogramma’s zoals De Penny TV Show. Ook natural horsemanship is te zien op H&C TV: Annemarie van der Toorn en Monty Roberts komen uitgebreid aan bod. De Nederlandse paardensport wordt ook zeker niet overgeslagen. In het programma TopTalent Dressage worden jonge Nederlandse dressuurtalenten op de voet gevolgd. Daarnaast worden Nederlandse evenementen in het programma Passe Partout aan het licht gebracht door middel van interviews met bekende paardenmensen en een samenvatting welke alle highlights omvat. Evenementen waar Passe Partout afleveringen van heeft gemaakt zijn o.a. Jumping Amsterdam, WK Jonge Dressuurpaarden, Friese Hengstenkeuring en het CHIO Rotterdam.

Tijdens Horse Event - dat van 9 tot en met 11 september plaatsvindt op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo - is Horse & Country uiteraard aanwezig met een stand. Naast een stand zal H&C TV een mooi item over het evenement filmen. Ben jij aanwezig tijdens Horse Event? Kom dan zeker bij ons langs!

Bron: persbericht H&C TV

Ander Nieuws

  • Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
    Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum
    Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum