Bondscoach Harry de Ruyter in het zonnetje

Geplaatst op 16 april 2016 in Mennen & para

Bondscoach van de twee-en vierspannen Harry de Ruyter (Kessel, Lb.) was gisteravond volkomen beduusd toen hij tijdens de gala avond van de Gemeente Peel en Maas tot twee keer toe een prachtige onderscheiding kreeg. De Ruyter was naar de avond gelokt om zogenaamd een prijs te overhandigen aan de Sportploeg van het Jaar, maar werd in plaats daar van zelf in het zonnetje gezet.

De Ruyter ontving allereerst de “Bijzondere Waarderingsprijs” van de Gemeente Peel en Maas. Aan het einde van de avond werd de “Gemeentelijke sport trofee” uitgereikt, een soort overall prijs. De keuze uit alle prijswinnaars (Sportman, Sportvrouw, Talent, Sportploeg en de Bijzondere Waarderingsprijs) viel op Harry de Ruyter. Dit is zeer bijzonder, aangezien het pas de tweede keer in de geschiedenis van het Sportgala is dat iemand die de Bijzondere Waarderingsprijs ontvangt ook de Gemeentelijke sport trofee krijgt.

Harry de Ruyter ontving de prijs uit handen van niemand minder dan ‘Mystery Guest’ viervoudig Wereldkampioen IJsbrand Chardon, die voor deze gelegenheid van het Nederlands Kampioenschap vierspannen in Horst naar Dok 6 in Helden-Panningen was gekomen om een speciaal woord aan zijn bondscoach te richten.

Foto: IJsbrand Chardon overhandigt de onderscheiding aan Harry de Ruyter (Ger Bos)

Ander Nieuws

  • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
    Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019